Συναυλία για την ενίσχυση της Γέφυρας στο θέατρο της ΠΕΨΑΕΕ την Δευτέρα 28/3

Συναυλία για την ενίσχυση της Γέφυρας στο θέατρο της ΠΕΨΑΕΕ την Δευτέρα 28/3

Η Κλεονίκη Δεμίρη και ο Νεοκλής Νεοφυτίδης στηρίζουν τη Γέφυρα με συναυλία τους. Πώς βοήθησε το συνΑθηνά.

Την Δευτέρα 28 Μαρτίου στις 9 μ.μ., η Κλεονίκη Δεμίρη στο τραγούδι και ο Νεοκλής Νεοφυτίδης στο πιάνο δίνουν συναυλία στήριξης του έργου της Γέφυρας στο θέατρο της ΠΕΨΑΕΕ το οποίο βρίσκεται στην οδό Ηπείρου 41. Με ήχους τανγκό από την Ελλάδα έως τη Λατινική Αμερική, οι δύο καλλιτέχνες παρουσιάζουν τη μουσική παράσταση “Στον Ουρανό μια Νύχτα με τ’ Αστέρια” σε μια βραδιά ευαισθητοποίησης και προσφοράς. «Κάθε μέρα στην Αθήνα προσπερνούμε ανθρώπους που μένουν στο δρόμο, που περνούν τις νύχτες στο πεζοδρόμιο. Τα παιδιά της Γέφυρας είναι εδώ και μήνες δίπλα τους και τους στηρίζουν με κάθε τρόπο. Η νέα προσπάθειά τους για να εξασφαλίσουν προσωρινή φιλοξενία είναι πολύ σημαντική και γι αυτό τη στηρίζουμε» εξηγεί η Κλεονίκη Δεμίρη.

Αναζητώντας τον χώρο διεξαγωγής της συναυλίας, η ομάδα της Γέφυρας απευθύνθηκε στην ομάδα του συνΑθηνά. Στο πλαίσιο της ρόλου διασύνδεσης που αναλαμβάνει για τις ομάδες πολιτών, το συνΑθηνά υπέδειξε στη Γέφυρα το θέατρο της ΠΕΨΑΕΕ και έφερε τις δύο ομάδες σε επαφή έτσι ώστε ο χώρος να παραχωρηθεί δωρεάν για τους σκοπούς της συναυλίας.

Η συναυλία πραγματοποιείται χωρίς αντίτιμο εισόδου, ωστόσο στην είσοδο του θεάτρου θα υπάρχει κουτί προαιρετικής συνεισφοράς για όσους θέλουν να ενισχύσουν τη νέα προσπάθεια της Γέφυρας για την προσωρινή φιλοξενία των συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε κατάσταση δρόμου στην Αθήνα.

Διαβάστε τη συνέντευξη που παραχώρησε στο blog του συνΑθηνά η Γέφυρα.
Περισσότερα στοιχεία για τη συναυλία εδώ.

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο