Σεπτέμβριος στο Social Dynamo με online εκπαιδευτικές δράσεις

Σεπτέμβριος στο Social Dynamo με online εκπαιδευτικές δράσεις

Το πρόγραμμα των διαδικτυακών εργαστηρίων και σεμιναρίων και συνεδριών για τον Σεπτέμβριο, μήνα αφιερωμένο σε θέματα επικοινωνίας για μη κερδοσκοπικές οργανώσεις.

Το πρόγραμμα των διαδικτυακών εργαστηρίων και σεμιναρίων και συνεδριών για τον Σεπτέμβριο, μήνα αφιερωμένο σε θέματα επικοινωνίας για μη κερδοσκοπικές οργανώσεις.

Το Social Dynamo, η από κοινού πρωτοβουλία του Ιδρύματος Μποδοσάκη και του δήμου Αθηναίων να δημιουργήσουν έναν χώρο για την ενδυνάμωση, μάθηση και δικτύωση των φορέων και των άτυπων ομάδων της κοινωνίας πολιτών, συνεχίζει τις επιμορφωτικές του δράσεις. Το κέντρο βάρους των δράσεων του Σεπτεμβρίου αφορά κυρίως σε θέματα επικοινωνίας για μη κερδοσκοπικές οργανώσεις. Οι επιμορφωτικές αυτές δράσεις πραγματοποιούνται με τη μορφή τηλεδιάσκεψης.

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου και Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου, 14:00 – 17:00
Webinar: Κατάρτιση Επικοινωνιακής Στρατηγικής για ΜΚΟ

Η Αφροδίτη Στάθη συντονίζει ένα διήμερο διαδραστικό webinar στο οποίο θα αναλυθούν τα βήματα κατάρτισης της επικοινωνιακής στρατηγικής ενός οργανισμού, η σχέση αυτής με τη στρατηγική του οργανισμού και πώς εναρμονίζεται με την εξεύρεση πόρων και προσέλκυση εθελοντών. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου και Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 14.00 – 17.00
Webinar: Social Media και MKO

Κατά το εξάωρο διαδραστικό webinar το οποίο συντονίζει η σύμβουλος επικοινωνίας Κατερίνα Δημητρακοπούλου, θα παρουσιαστούν όλα τα είδη και οι σύγχρονες τάσεις στα social media, καθώς και δωρεάν εργαλεία παραγωγής posts και video.Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με τα εργαλεία και να παρουσιάσουν μία εργασία στο πλαίσιο της άσκησης που συμπεριλαμβάνεται στο webinar. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου, 14.00 – 17.00
Webinar: Business Writing

Η Βίβιαν Τσαμαδου, Senior Manager στην PwC Ελλάδος, παρουσιάζει ένα τρίωρο πρακτικό webinar με στόχο να μάθουν οι συμμετέχοντες να γράφουν επαγγελματικά κείμενα που εστιάζουν στο ζητούμενο, παραλείποντας πληροφορίες που δεν αφορούν τον αναγνώστη και χρησιμοποιώντας την κατάλληλη γλώσσα. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου, 14.00 – 17.00
Pitching Masterclass

Το διαδραστικό webinar θα καθοδηγήσει τους συμμετέχοντες να περιγράψουν σύντομα, αποτελεσματικά και με τρόπο που εμπνέει, το δικό τους έργο, σε γραπτό και προφορικό λόγο, κερδίζοντας την προσοχή και το ενδιαφέρον του κοινού στο οποίο απευθύνονται. To webinar προσφέρεται από την PwC. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο