Πρόγραμμα επιμορφωτικών δράσεων Μαΐου στο Social Dynamo

Πρόγραμμα επιμορφωτικών δράσεων Μαΐου στο Social Dynamo

Οι συνεδρίες και τα σεμινάρια που φιλοξενούνται στο Social Dynamo τον Μάιο, μήνα αφιερωμένο στην εξεύρεση πόρων για τις MKO.

Οι συνεδρίες και τα σεμινάρια που φιλοξενούνται στο Social Dynamo τον Μάιο, μήνα αφιερωμένο στην εξεύρεση πόρων για τις MKO.

Το Social Dynamo, η από κοινού πρωτοβουλία του Ιδρύματος Μποδοσάκη και του δήμου Αθηναίων να δημιουργήσουν έναν χώρο για την ενδυνάμωση, μάθηση και δικτύωση των φορέων και των άτυπων ομάδων της κοινωνίας πολιτών στο Σεράφειο του δήμου Αθηναίων (Κτίριο Β’ 2ος όροφος), συνεχίζει τις επιμορφωτικές του δράσεις. Το κέντρο βάρους των δράσεων του Μαΐου αφορά τη θεματική της εξεύρεσης πόρων για τις ΜΚΟ.

Τρίτη 14 Μαΐου, 15:00 – 18:00
Εργαστήριο «Erasmus Calling»
Η Σοφία Μαστροκούκου συντονίζει ένα εργαστήριο για συμμετοχή οργανώσεων της κοινωνίας των πολιτών σε προγράμματα Erasmus. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Πέμπτη 16 Μαΐου, 15:00 – 17:00
Συνεδρίες συμβουλευτικής σε νομικά ζητήματα
Ο Δημήτρης Σούλτης, δικηγόρος του Ιδρύματος Μποδοσάκη, προσφέρει γνώσεις και συμβουλευτικές σε οργανώσεις και άτυπες ομάδες της κοινωνίας των πολιτών. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Παρασκευή 17 Μαΐου, 15:00 – 17:00
Συνεδρίες συμβουλευτικής για αιτήσεις χρηματοδότησης προς ιδρύματα
Η Βάλια Φράγκου προσφέρει υποστηρικτικές συμβουλές σε οργανώσεις της κοινωνίας πολιτών που επιθυμούν να καταθέσουν τις προτάσεις τους. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Τετάρτη 22 Μαΐου, 16.00 – 18.00
Συνεδρίες συμβουλευτικής σε λογιστικά ζητήματα
Τα στελέχη της Quantum Business & IT Solutions προσφέρουν συμβουλευτικές συνεδρίες σχετικά με φοροτεχνικά θέματα που αφορούν στις οργανώσεις της κοινωνίας πολιτών. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Τετάρτη 29 και Πέμπτη 30 Μαΐου, 15:00 – 19:00
Εξεύρεση πόρων με ψηφιακά μέσα: Βέλτιστες πρακτικές και τάσεις για το 2019
To εργαστήριο έχει σαν στόχο να αναδείξει στους συμμετέχοντες πώς μπορούν να αξιοποιήσουν ψηφιακά εργαλεία για την εξεύρεση πόρων, και να τους βοηθήσει να αποκτήσουν μία δεξαμενή για την άντληση σχετικών ιδεών. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Παρασκευή 31 Μαΐου
Συγγραφή προτάσεων για Ευρωπαϊκά Προγράμματα και Ιδρύματα
Εισαγωγή στη συγγραφή προτάσεων χρηματοδότησης σε Ιδρύματα και Ευρωπαϊκά Προγράμματα από την Αναστασία Ψωμά και τον Πάνο Ρεμούνδο. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.socialdynamo.gr/

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο