Πρόγραμμα επιμορφωτικών δράσεων Σεπτεμβρίου στο Social Dynamo

Πρόγραμμα επιμορφωτικών δράσεων Σεπτεμβρίου στο Social Dynamo

Οι συνεδρίες και τα σεμινάρια που φιλοξενούνται στο Social Dynamo τον Σεπτέμβριο, μήνα αφιερωμένο στο Learning Through Play.

Οι συνεδρίες και τα σεμινάρια που φιλοξενούνται στο Social Dynamo τον Σεπτέμβριο, μήνα αφιερωμένο στο Learning Through Play.

 Το Social Dynamo, η από κοινού πρωτοβουλία του Ιδρύματος Μποδοσάκη και του δήμου Αθηναίων να δημιουργήσουν έναν χώρο για την ενδυνάμωση, μάθηση και δικτύωση των φορέων και των άτυπων ομάδων της κοινωνίας πολιτών στο Σεράφειο του δήμου Αθηναίων (Κτίριο Β’ 2ος όροφος), συνεχίζει τις επιμορφωτικές του δράσεις. Το κέντρο βάρους των δράσεων του Σεπτεμβρίου αφορά τη θεματική του Learning Through Play

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, 16:00 – 17:30
Παρουσίαση «Προετοιμάζοντας αιτήσεις χρηματοδότησης για το Ίδρυμα Μποδοσάκη»
Η Μαρία Τσενέ, στέλεχος του ιδρύματος Μποδοσάκη, προσφέρει πρακτικές συμβουλές για τη σύνταξη αίτησης χρηματοδότησης για το Ίδρυμα Μποδοσακή (προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 30 Σεπτεμβρίου 2019). Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, 16:00 – 19:00
Effective Team Communication for NGOs: LEGO© Serious Play© Taster workshop
Εργαστήριο για την αποτελεσματική επικοινωνία ομάδων του Μή Κερδοσκοπικού Τομέα, στο πλαίσιο του δωρεάν προγράμματος ενδυνάμωσης του Social Dynamo και σε συνεργασία με το Hellenic Design Center. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου, 17:00 – 19:00
Tools for Citizens: Η εργαλειοθήκη της Κοινωνίας των Πολιτών και οι ευκαιρίες που δίνει σε ομάδες, οργανισμούς και φορείς
Παρουσίαση της πρωτοβουλίας Toolbox for Citizens, μιας εργαλειοθήκης για την κοινωνία των πολιτών. Σε συνεργασία με το Comm’on.
Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου, 17:00 – 19:00
Συνεδρίες συμβουλευτικής για αιτήσεις χρηματοδότησης προς ιδρύματα
Η Βάλια Φράγκου προσφέρει υποστηρικτικές συμβουλές σε οργανώσεις της κοινωνίας πολιτών που επιθυμούν να καταθέσουν τις προτάσεις τους. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου, 17:00 – 19:00
Συνεδρίες συμβουλευτικής σε νομικά ζητήματα.
Ο Δημήτρης Σούλτης, δικηγόρος του Ιδρύματος Μποδοσάκη απαντά σε ερωτήματά σας που αφορούν νομικά ζητήματα, στο πλαίσιο υπηρεσιών δωρεάν συμβουλευτικής που προσφέρεται σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και άτυπες ομάδες πολιτών. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Social Dynamo εδώ. 

 

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο