Πρόγραμμα επιμορφωτικών δράσεων Φεβρουαρίου στο Social Dynamo

Πρόγραμμα επιμορφωτικών δράσεων Φεβρουαρίου στο Social Dynamo

Οι συνεδρίες και τα σεμινάρια που φιλοξενούνται στο Social Dynamo τον Φεβρουάριο, μήνα αφιερωμένο στην εξεύρεση πόρων για τις ΜΚΟ.

Οι συνεδρίες και τα σεμινάρια που φιλοξενούνται στο Social Dynamo τον Φεβρουάριο, μήνα αφιερωμένο στην εξεύρεση πόρων για τις ΜΚΟ.

Το Social Dynamo, η από κοινού πρωτοβουλία του Ιδρύματος Μποδοσάκη και του δήμου Αθηναίων να δημιουργήσουν έναν χώρο για την ενδυνάμωση, μάθηση και δικτύωση των φορέων και των άτυπων ομάδων της κοινωνίας πολιτών στο Σεράφειο του δήμου Αθηναίων (Κτίριο Β’ 2ος όροφος), συνεχίζει τις επιμορφωτικές του δράσεις. Το κέντρο βάρους των δράσεων του Φεβρουαρίου αφορά κυρίως εξεύρεση πόρων για τις οργανώσεις του μη κερδοσκοπικού τομέα.

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου, 17:00 – 19:00
Συνεδρίες συμβουλευτικής σε νομικά ζητήματα.

Οι συνεργάτες του δικηγορικού γραφείου Σταματόπουλος-Ευτυχίδου προσφέρουν συνεδρίες νομικής συμβουλευτικής, στο πλαίσιο υπηρεσιών δωρεάν συμβουλευτικής που προσφέρεται σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και άτυπες ομάδες πολιτών. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου, 16:00 – 20:30
Χορηγικά προγράμματα και Βιωσιμότητα Κοινωνικών Επιχειρήσεων.

Πώς προσεγγίζουμε τον χορηγό; Τι είδους εταιρείες πρέπει να προσεγγίσει μια ΜΚΟ/Κοινωνική Επιχείρηση αναλόγως του προφίλ της; Ο Γιώργος Βλάχος αναπτύσσει διάφορες θεματικές σχετικά με τις επιχορηγήσεις στον μη κερδοσκοπικό τομέα. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου, 16:00 – 20:00
Εισαγωγή στις Ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις

Ενημέρωση και κατάρτιση αναφορικά με τα τρέχοντα και αναμενόμενα προγράμματα από Ευρωπαϊκά Χρηματοδοτικά Μέσα. Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου, 17:00 – 19:00
Συνεδρίες Συμβουλευτικής σε λογιστικά και φοροτεχνικά ζητήματα ΜΚΟ

Σ
τελέχη της Quantum Business & IT Solutions προσφέρουν δωρεάν συνεδρίες συμβουλευτικές σε θέματα όπως: Ποια η φορολογία των εταιριών με μη κερδοσκοπικό σκοπό; Τι πρέπει να προσέχω στην τήρηση βιβλίων; Τι απαιτήσεις έχει η οικονομική διαχείριση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων; Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Social Dynamo εδώ.

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο