Εργαστήριο ενδυνάμωσης για τη σεξουαλική παρενόχληση και τη cyber violence της Διοτίμα- Δηλώστε συμμετοχή!

Εργαστήριο ενδυνάμωσης για τη σεξουαλική παρενόχληση και τη cyber violence της Διοτίμα- Δηλώστε συμμετοχή!

Σε ενδιαφέρει να συμμετάσχεις σε ένα εργαστήριο ενδυνάμωσης για να μιλήσεις για ζητήματα σχετικά με την σεξουαλική παρενόχληση και τη διαδικτυακή έμφυλη βία (cyber violence); Επιθυμείς να μάθεις περισσότερα για το πως μπορούμε να δράσουμε προληπτικά κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης online και offline και να υποστηρίξουμε τα επιζώντα άτομα, γυναίκες και λοάτκι+ άτομα; Έλα στο εργαστήριο ενδυνάμωσης του Κέντρου Διοτίμα την  Τρίτη 04/07, 4-7μμ
 
Δια ζώσης στην Αθήνα
Δήλωση συμμετοχής στο https://bit.ly/3pjgvwU
Για περισσότερες πληροφορίες και ερωτήματα σχετικά με τα εργαστήρια ενδυνάμωσης επικοινωνήστε με το empowerment.diotima@gmail.com.
 
Το έργο PRESS υλοποιείται στο πλαίσιο του CERV Project Grants με τη χρηματοδότηση της ΕΕ. Συντονιστής φορέας είναι το Κέντρο Διοτίμα και εταίροι το Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ και το Genderhood.
Το Κέντρο Διοτίμα είναι μη κερδοσκοπικός φορέας με προφίλ γυναικείας Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης. Δημιουργήθηκε το 1989 κατόπιν πρωτοβουλίας μιας ομάδας γυναικών, με διαφορετικές επιστημονικές προελεύσεις. Κατά την πολυετή δράση μας έχουμε σταθερά επιδιώξει τη συστηματική ανάδειξη και αντιμετώπιση των διακρίσεων σε βάρος των γυναικών, σε όλα τα επίπεδα της κοινωνικής, πολιτικής και οικονομικής ζωής.
Η ΑΜΚΕ Genderhood προωθεί την ισότητα των φύλων, τη συναίνεση, την πρόληψη της έμφυλης βίας και καταπολεμά τα έμφυλα στερεότυπα.
Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο