Διαδικτυακή Ομάδα Υποστήριξης Παιδαγωγών Φεβ-Απρ’24 

Διαδικτυακή Ομάδα Υποστήριξης Παιδαγωγών Φεβ-Απρ’24 

Διαδικτυακή Ομάδα Υποστήριξης Παιδαγωγών Φεβ-Απρ’24 

 Στα πλαίσια των δράσεων υποστήριξης στην κοινότητα,  το “Ένα Παιδί – Ένας Κόσμος” διοργανώνει  ομάδα υποστήριξης νηπιαγωγών και παιδαγωγών προσχολικής ηλικίας.

Η ομάδα θα είναι σταθερή – 6 συναντήσεις  ανά δεκαπέντε ημέρες με έναρξη 13/2/2024. Θα λάβει χώρα διαδικτυακά και απευθύνεται σε νηπιαγωγούς/παιδαγωγούς που έχουν αποκλειστικά παιδαγωγικό ρόλο χωρίς διοικητικές αρμοδιότητες.

Στόχος των συναντήσεων είναι οι συμμετέχοντες να κατανοήσουν καλύτερα τις συμπεριφορές & αντιδράσεις των παιδιών, να συνεργαστούν αποτελεσματικότερα με τους γονείς/κηδεμόνες και να επεξεργαστούν σχετικές ανησυχίες και προβληματισμούς προκειμένου να ανταποκριθούν ευκολότερα στον σημαντικό και πολυεπίπεδο ρόλο τους.

Την ομάδα θα συντονίσουν οι ψυχολόγοι του τμήματος Πρόληψης & Πρώιμης Παρέμβασης, Λένα Μητσοπούλου και Κατερίνα Υδραίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος (google form) ΕΔΩ ή να επικοινωνήσουν μέσω τηλεφώνου στο 2108838512 και μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο vima@paidi-kosmos.gr.

Οι αιτήσεις συμμετοχής είναι ανοιχτές έως και τις 29/1/2024.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο