Γνωριστείτε με το… θέατρο μέσα από το εργαστήρι του Equal Society!

Γνωριστείτε με το… θέατρο μέσα από το εργαστήρι του Equal Society!

Αγαπάς το θέατρο αλλά έχεις ελάχιστη ή καθόλου γνώση;

Ο Οργανισμός Equal Society, με την υποστήριξη του προγράμματος ΣυνΑθηνά του Δήμου Αθηναίων, διοργανώνει ένα σύντομο εργαστήρι γνωριμίας με το θέατρο. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και αφορά σε περιορισμένες θέσεις.

Ελάτε να εξερευνήσουμε διάφορες θεατρικές τεχνικές και πρακτικές, με έμφαση στη συνεργατική δημιουργία και την εκφραστικότητα. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας, να εργαστείτε πάνω σε συγκεκριμένα κείμενα και χαρακτήρες, καθώς και να διερευνήσετε την προσωπική σας φωνή στο θέατρο.

Οι συναντήσεις του εργαστηρίου θα περιλαμβάνουν διαλέξεις, ασκήσεις, παιχνίδια ρόλων και ομαδικές συζητήσεις. Θα μπορέσετε να συνεργαστείτε με άλλους θεατρόφιλους και να δημιουργήσετε μια ενθουσιώδη και υποστηρικτική κοινότητα. Την επιμέλεια του εργαστηρίου την έχει ο σκηνοθέτης κ. Παν. Δορλής.

Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί σε 3 συναντήσεις από τη Δευτέρα 24/07/2023 έως Τετάρτη 26/07/2023 από τις 10:00 π.μ. έως τις 12:30 μ.μ. στο Κοινωνικό Συσσίτιο «Ανθρώπων Γεύματα» επί της οδού Αλικαρνασσού 49 στην Αθήνα (πλησίον Μετρό Μεταξουργείου).

*Για να δηλώσετε συμμετοχή στο θεατρικό εργαστήρι ή για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο τηλ. 211705184 ή στο email helpdeskequalsociety@gmail.com

Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο