Πρόγραμμα επιμορφωτικών δράσεων Ιανουαρίου στο Social Dynamo

Πρόγραμμα επιμορφωτικών δράσεων Ιανουαρίου στο Social Dynamo

Οι συνεδρίες και τα σεμινάρια που φιλοξενούνται στο Social Dynamo τον Ιανουάριο, μήνα αφιερωμένο στην ενδυνάμωση του ανθρωπίνου δυναμικού των ΜΚΟ.

 

Οι συνεδρίες και τα σεμινάρια που φιλοξενούνται στο Social Dynamo τον Ιανουάριο, μήνα αφιερωμένο στην ενδυνάμωση του ανθρωπίνου δυναμικού των ΜΚΟ.

Το Social Dynamo, η από κοινού πρωτοβουλία του Ιδρύματος Μποδοσάκη και του δήμου Αθηναίων να δημιουργήσουν έναν χώρο για την ενδυνάμωση, μάθηση και δικτύωση των φορέων και των άτυπων ομάδων της κοινωνίας πολιτών στο Σεράφειο του δήμου Αθηναίων (Κτίριο Β’ 2ος όροφος), συνεχίζει τις επιμορφωτικές του δράσεις. Το κέντρο βάρους των δράσεων του Ιανουαρίου αφορά κυρίως στην ενδυνάμωση του προσωπικού των οργανώσεων του μη κερδοσκοπικού τομέα.

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου, 17:00 – 19:00
Συνεδρίες Συμβουλευτικής σε λογιστικά και φοροτεχνικά ζητήματα ΜΚΟ

Στελέχη της Quantum Business & IT Solutions προσφέρουν δωρεάν συνεδρίες συμβουλευτικές σε θέματα όπως: Ποια η φορολογία των εταιριών με μη κερδοσκοπικό σκοπό; Τι πρέπει να προσέχω στην τήρηση βιβλίων; Τι απαιτήσεις έχει η οικονομική διαχείριση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων; Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Τρίτη 15 Ιανουαρίου, 18:00 – 20:00
Αναγνώριση, Αποφυγή και Διαχείριση του Εργασιακού Εκφοβισμού στον χώρο εργασίας

Σκοπός του σεμιναρίου είναι αφενός η αναγνώριση του φαινομένου του εργασιακού εκφοβισμού και οι επιπτώσεις του στους εργαζομένους, και αφετέρου η ανάδειξη των λύσεων πάνω σε αυτό. Λύσεις τις οποίες μπορεί το άτομο ή η ομάδα να εφαρμόσει μέσα στο περιβάλλον εργασίας, ώστε να Αποφύγει και να Διαχειριστεί φαινόμενα εργασιακού εκφοβισμού και ηθικής παρενόχλησης. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Τρίτη 21 Ιανουαρίου, 17:00 – 19:00
Συνεδρίες συμβουλευτικής σε νομικά ζητήματα.

Οι συνεργάτες του δικηγορικού γραφείου Σταματόπουλος-Ευτυχίδου προσφέρουν συνεδρίες νομικής συμβουλευτικής, στο πλαίσιο υπηρεσιών δωρεάν συμβουλευτικής που προσφέρεται σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και άτυπες ομάδες πολιτών. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Τρίτη 28 Ιανουαρίου, 9.30 – 19.00
Οργανώσεις χωρίς Burn Out; Κι όμως γίνεται!

Σκοπός του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να κατανοήσουν τις πραγματικές διαστάσεις του Burn Out και να μάθουν τρόπους να οργανώνουν αποτελεσματικότερα τόσο τις ομάδες τους όσο και τις διαδικασίες τους. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Social Dynamo εδώ.

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο