Πρόγραμμα δράσεων του Social Dynamo για τον Ιούλιο

Πρόγραμμα δράσεων του Social Dynamo για τον Ιούλιο

Με μια συνεδρία και δύο εργαστήρια το Social Dynamo ολοκληρώνει τον πρώτο κύκλο του προγράμματος φιλοξενίας και ενδυνάμωσης των φορέων της κοινωνίας πολιτών

 

Τον μήνα Ιούλιο ολοκληρώνεται ο 1ος κύκλος του Προγράμματος Φιλοξενίας και Ενδυνάμωσης του Social Dynamo, γι’αυτό και θεωρήθηκε κατάλληλο να «κλείσει», από επιμορφωτικής άποψης, με τη θεματική της διαχείρισης και αξιολόγησης.

Παρασκευή 7 Ιουλίου, 16.00-17.00: συνεδρίες συμβουλευτικής σε νομικά ζητήματα ΜΚΟ και άτυπων ομάδων, Φωτεινή Αραμπατζή, δικηγόρος. Τα ραντεβού έχουν διάρκεια 30 λεπτών.

Τρίτη 11 Ιουλίου, 16.00-18.00: εργαστήριο “Απολογισμός, Αξιολόγηση και Κοινωνικός Αντίκτυπος- τρόποι εξόδου από το λαβύρινθο”, Ματίνα Μάγκου, συνεργάτιδα της Ashoka Greece. Σκοπός του εργαστηρίου είναι να αξιοποιήσουμε εργαλεία και διαδικασίες που θα μας βοηθήσουν να αξιολογήσουμε καλύτερα το έργο μας και να συλλογιστούμε γύρω από τον κοινωνικό αντίκτυπο των πρωτοβουλιών μας.

Δευτέρα 17 Ιουλίου, 15.00-18.00: εργαστήριο Διαχείρισης Προγράμματος, Ειρήνη Ανδριώτη, Project Coach & Career Facilitator στη Compass Services. Το παρόν εργαστήριο θα επιτρέψει στους συμμετέχοντες να αποκτήσουν συστηματική και ολοκληρωμένη άποψη για την οργάνωση, εκτέλεση και έλεγχο ενός έργου, να γνωρίσουν κάποια εργαλεία και μεθοδολογίες διαχείρισης έργων, και να ενημερωθούν για τους τρόπους πρόβλεψης και αντιμετώπισης κινδύνων.

Για τη συμμετοχή σας, παρακαλούμε να αποστείλετε το όνομα του φορέα/οργάνωσης/άτυπης ομάδας που εκπροσωπείτε, το ονοματεπώνυμό σας, την ιδιότητά σας, καθώς επίσης και τα στοιχεία επικοινωνίας σας στο socialdynamo@bodossaki.gr. Ειδικά για τις συνεδρίες συμβουλευτικής, στο μέτρο των διαθέσιμων ραντεβού οι ομάδες πολιτών παρακαλούνται επιπλέον εκ των προτέρων να αποστείλουν τα ερωτήματα/θέματα που θα θέλουν να θίξουν. Όλες οι δραστηριότητες υλοποιούνται στον χώρο του Social Dynamo, Καρνεάδου 25, Αθήνα (μετρό Ευαγγελισμός).

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο