Παράταση Υποβολής αιτήσεων για το 5ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους

Παράταση Υποβολής αιτήσεων για το 5ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους

Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Balkans Beyond Borders έχοντας λάβει ένα μεγάλο αριθμό αξιόλογων ταινιών θέλει να δώσει την ευκαιρία σε ακόμη περισσότερους νέους κινηματογραφιστές να στείλουν την ταινία εμπνεόμενοι μέσα από την επανάληψη και να τολμήσουν να δείξουν την αλλαγή μέσα από αυτή. Η νέα καταληκτική ημερομηνία είναι η 15η Ιουλίου. 

Τολμήστε την Επανάληψη! Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Balkans Beyond Borders έχοντας λάβει ένα μεγάλο αριθμό αξιόλογων ταινιών θέλει να δώσει την ευκαιρία σε ακόμη περισσότερους νέους κινηματογραφιστές να στείλουν την ταινία εμπνεόμενοι μέσα από την επανάληψη και να τολμήσουν να δείξουν την αλλαγή μέσα από αυτή. Η νέα καταληκτική ημερομηνία είναι η 15η Ιουλίου ώστε μετά να επιλεγούν από την Προκριματική Επιτροπή οι Τελικοί Διαγωνιζόμενοι. Δικαίωμα υποβολής έχουν όλοι οι δημιουργοί μέχρι και 35 χρονών από την περιοχή των Βαλκανίων και πέρα, εφόσον η παραγωγή είναι Βαλκανική ή πραγματεύεται ζητήματα των Βαλκανίων. Το μήκος της ταινίας μπορεί να είναι μέχρι και 30 λεπτά. Δεν υπάρχει περιορισμός στο είδος της ταινίας αρκεί να είναι σχετική με το θέμα του φετινού Φεστιβάλ: Τόλμα την Επανάληψη. «Τόλμα την Επανάληψη» (Dare to Repeat) Η Επανάληψη ως μια από τις πιο διαδεδομένες τεχνικές στην τέχνη Η Επανάληψη όχι ως πραγματοποίηση του ιδίου αλλά ως πράξη αλλαγής Η Επανάληψη ως μια νέα εμπειρία Η Επανάληψη που παράγεται μέσα από τη διαφορετικότητα και όχι από τη μίμηση. Η Επανάληψη για να ξεκινήσεις από την αρχή ξανά Η Επανάληψη ως μέσο για να αντικατοπτρίσει σύγχρονα ζητήματα Εμπνεύσου και τόλμησε την επανάληψη! Το Φεστιβάλ του ΒΒΒ ταξιδεύει κάθε χρόνο σε μια διαφορετική πόλη των Βαλκανίων έχοντας μια ξεχωριστή θεματική κάθε χρόνο. Το φετινό φεστιβάλ θα γίνει στο Σεράγεβο τον Οκτώβριο του 2014. Μετά από 4 χρόνια επιτυχών διοργανώσεων το ΒΒΒ δίνει για άλλη μια φορά κίνητρο για έμπνευση στους νέους δημιουργούς των Βαλκανίων να μιλήσουν μέσα από την τέχνη της μικρού μήκους ταινίας για τη δική τους πραγματικότητα, το δικό τους όραμα ώστε όλοι μαζί να φέρουμε τη γειτονιά των Βαλκανίων πιο κοντά στην Ευρώπη αλλά και να έρθουμε πιο κοντά μεταξύ μας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το website: www.balkansbeyondborders.eu, τη Σελίδα στο Facebook (Balkans Beyond Borders) και το Twitter (BalkansBB). Για προσωπική επικοινωνία και λεπτομέρειες στείλτε στο info@balkansbeyondborders.eu

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο