Ομαδική έκθεση «In our Perspective»

Ομαδική έκθεση «In our Perspective»

Από τις 22 έως τις 27/1 η διαπολιτισμική έκθεση In Our Perspective της ομάδας Perspectives Art στο Victoria Square Project.

Από τις 22 έως τις 27/1 η διαπολιτισμική έκθεση In Our Perspective της ομάδας Perspectives Art στο Victoria Square Project.

To Victoria Square Project σε συνεργασία με την καλλιτεχνική ομάδα Perspectives Art παρουσιάζει την ομαδική έκθεση In Our Pespective.
Στο πλαίσιο της καλλιτεχνικής αυτής συνεργασίας θα παρουσιαστούν στον εκθεσιακό χώρο του Elpidos Station I έργα εννέα καλλιτεχνών, αποτελέσματα της δημιουργικής δράσης και έκφρασής τους κατά την περίοδο συμμετοχής τους στην ομάδα. Η έκθεση έχει σκοπό την ανάδειξη καλλιτεχνών, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Βικτώριας.

Εγκαινια: Τρίτη 22 Ιανουαρίου στις 5:00 μμ

Η Perspectives Art είναι μία ομάδα καλλιτεχνών αποτελούμενη από μέλη προσφυγικών, ντόπιων και διεθνών κοινοτήτων με βάση τους την Αθήνα. Η ομάδα ξεκίνησε τη δράση της την Άνοιξη του 2017 θέλοντας να δημιουργήσει ένα δίκτυο μέσα από το οποίο τα μέλη της θα μπορούν να μοιραστούν και να εκθέσουν τα έργα τους με τέτοιο τρόπο, ώστε να προωθούν τις ιδέες της ένταξης και της αλληλεγγύης.

Από τον Σεπτέμβριο 2017 τους παραχωρήθηκε ένας χώρος συν-δημιουργίας/atelier από το κοινωνικό πρότζεκτ Communitism στον Κεραμεικό, όπου δραστηριοποιούνται και πραγματοποιούν καλλιτεχνικά μαθήματα και προγράμματα. Στο παρελθόν έχουν πάρει μέρος σε εκθέσεις στα Vryssaki, Communitism, TAF foundation, κ.α.

Συμμετέχουν:
Catherine Suen
Denis Giannoukos
Elias Sharifi
Elyas Safarzadeh
Hanaa Ibrahim
Max Heller
Muhammad Azam
PeperMan
Sally Talal

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο