Κάθε Τρίτη βγαίνουμε Αθήνα

Κάθε Τρίτη βγαίνουμε Αθήνα

Σε συνεργασία με τις επιχειρήσεις εστίασης της πόλης, απολαμβάνουμε καφέ, γευόμαστε πρωτότυπα μενού και συνεχίζουμε για ποτόσε δημοφιλή μπαρ της πόλης, με τιμές απολύτως ελκυστικές.

Το συνΑθηνά υποστηρίζει ομάδες πολιτών που προσφέρουν στην Αθήνα ιδέες, δημιουργικότητα και δράσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητά μας. Είναι επίσης ένας διαδικτυακός τόπος συνάντησης με μια σειρά από εργαλεία που, μεταξύ άλλων, αναδεικνύουν τις συνεργασίες που στοχεύουν στη βιώσιμη ανάπτυξη της πόλης μας και στην τόνωση της επιχειρηματικότητας. Μια από αυτές είναι η συνεργασία του Δήμου Αθηναίων με υπηρεσίες εστίασης της πόλης για την πρωτοβουλία «Βγαίνουμε Αθήνα». Ο δήμος Αθηναίων από την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου και κάθε Τρίτη επιστρέφει με την πρωτοβουλία «Βγαίνουμε Αθήνα». Σε συνεργασία με τις επιχειρήσεις εστίασης της πόλης, απολαμβάνουμε καφέ, γευόμαστε πρωτότυπα μενού και συνεχίζουμε για ποτόσε δημοφιλή μπαρ της πόλης, με τιμές απολύτως ελκυστικές.

Ήδη 36 εστιατόρια, ταβέρνες, καφέ και μπαρ συμμετέχουν από σήμερα, ενώ στην ιστοσελίδα θα βρείτε αιτήσεις για τις επιχειρήσεις αλλά και τις σχετικές αφίσες που ενημερώνουν τους καταναλωτές για τη συμμετοχή στην πρωτοβουλία. Για όλη τη διάρκεια της δράσης μας τα συμμετέχοντα εστιατόρια, καφέ, μπαρ θα προσφέρουν προτεινόμενα μενού σε φιλικές τιμές: • 10 ευρώ Μενού •  2 ευρώ Καφέ • 5 ευρώ Ποτό • 12 ευρώ Κρασί (φιάλη) •   Το πρόγραμμα διαρκεί όλη μέρα
Σημειώνεται
• Κάθε κατάστημα προσφέρει το δικό του μενού
•Η τιμή των 2 ευρώ περιλαμβάνει όλους τους τύπους καφέ

Η πρωτοβουλία «Βγαίνουμε Αθήνα» επιστρέφει και κάθε Τρίτη προσκαλούμε τους κατοίκους, τους επισκέπτες και τους επιχειρηματίες του κέντρου να συμμετάσχουν σε δράσεις πολιτιστικές, εκπαιδευτικές, σε δράσεις που ζωντανεύουν το κέντρο της πόλης, δίνοντας στον καθένα μας την ευκαιρία να στηρίξει έμπρακτα την κοινωνική και οικονομική ζωή της πόλης. Επιπλέον, στόχος του δήμου είναι η δράση «Βγαίνουμε Αθήνα» να επεκταθεί σύντομα και σε άλλες επιχειρήσεις, όπως καταστήματα τροφίμων, ώστε η Τρίτη να καθιερωθεί ως η μέρα την οποία η Αθηναίοι και οι επισκέπτες της πόλης μας θα μπορούν να βρουν στην Αθήνα προϊόντα και υπηρεσίες, με χαμηλό κόστος. Τηλέφωνο για την εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή: 210 5277564 (από τις 9 π.μ. έως τις 2 μ.μ.).

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο