Ημερίδα “O κύκλος της βίας: Βιωματικές προσεγγίσεις-πρακτικές αντιμετώπισης”

Ημερίδα “O κύκλος της βίας: Βιωματικές προσεγγίσεις-πρακτικές αντιμετώπισης”

Η Kοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Μοσχάτου- Ταύρου διοργανώνει ημερίδα το Σάββατο στις 19 Οκτωβρίουστο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Η Kοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Μοσχάτου- Ταύρου διοργανώνει ημερίδα το Σάββατο στις 19 Οκτωβρίου με θέμα: «Ο κύκλος της βίας: Βιωματικές προσεγγίσεις- πρακτικές αντιμετώπισης». Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206- Ταύρος) με ώρα έναρξης 9.30 πμ. Συμμετέχοντες φορείς είναι οι: Διεθνής Αμνηστία, Γιατροί του Κόσμου, ΜΕΤΑδραση- Δράση για τη Μετανάστευση και την Ανάπτυξη, Περιοδικό Δρόμου Σχεδία, Συνήγορος του Πολίτη Για Τα Δικαιώματα του Παιδιού, Ζωντανή Βιβλιοθήκη, Ακτιβιστική Ομάδα Θεάτρου του Καταπιεσμένου. Eπίσης, συμμετέχει εθελοντικά η κλινική ψυχολόγος- ψυχοδραματίστρια κα Αρβανίτη Παναγιώτα.
Η παρακολούθηση της ημερίδας είναι δωρεάν, αλλά είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα της εκδήλωσης, καθώς και για δηλώσεις συμμετοχής στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα του Δήμου www.dimosmoschatou-tavrou.gr. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν τις αιτήσεις, είτε με e-mail στα: grafeioanergiasdmos@yahoo.gr ή kydt@tavros.gr. Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα πραγματοποιηθούν και βιωματικά σεμινάρια με περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων.
Πληροφορίες στα τηλέφωνα 210 3462125 και 210 9418655.

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο