Ημερίδα Παγκόσμιων Γενεθλίων των Αλκοολικών Ανωνύμων της ομάδας «Ακρόπολις».

Ημερίδα Παγκόσμιων Γενεθλίων των Αλκοολικών Ανωνύμων της ομάδας «Ακρόπολις».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί με αφορμή τα Παγκόσμια γενέθλια των Αλκοολικών Ανωνύμων την Δευτέρα 10/6 και έχει στόχο την ενημέρωση και την υποστήριξη όσων αντιμετωπίζουν προβλήματα με τον αλκοολισμό, καθώς και την παροχή πληροφοριών στις οικογένειες τους.

Οι Αλκοολικοί Ανώνυμοι ιδρύθηκαν το 1935 από δύο αλκοολικούς οι οποίοι διαπίστωσαν ότι μοιραζόμενοι μεταξύ τους την εμπειρία, την δύναμη και την ελπίδα τους μπόρεσαν να μείνουν άπιωτοι.

Αυτή την εμπειρία την μετέφεραν και σε άλλους που έπασχαν από αλκοολισμό με αποτέλεσμα, σιγά σιγά να αναπτύσσονται οι πρώτες ομάδες Α.Α., αρχικά στην Αμερική και σύντομα να αρχίσουν να επεκτείνονται και σε άλλες χώρες.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε ομιλίες από μέλη των ομάδων μας και μέλη της Αλ-Ανών (Οικογενειακές Ομάδες Αλκοολικών Ανωνύμων).

Θα έχετε την δυνατότητα να πάρετε πληροφορίες για τον τρόπο λειτουργίας των Αλκοολικών Ανωνύμων όπου εδώ και σχεδόν 90 χρόνια έχουν βοηθήσει ανθρώπους να σταματήσουν να πίνουν, να αλλάξουν την ζωή τους και να δημιουργήσουν νέες και υγιείς σχέσεις με τις οικογένειές τους.

Τέλος πιστεύουμε ότι οι πληροφορίες αυτές θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε καλύτερα τις προκλήσεις και τις λύσεις που αφορούν τον αλκοολισμό.

Λεπτομέρειες της Ημερίδας:

Ημερομηνία: 9/6/2024

Τοποθεσία: Τσάμη Καρατάσου 39, Κουκάκι (Σύλλογος Παραδοσιακών χορών «Ελένη Τσαουλή»)

Πρόγραμμα :

1η συγκέντρωση – Συντονίζει η Κυριακή .

17:30-18:45 με θέμα “Ξεκίνημα στους Α.Α”

2η συγκέντρωση – Συντονίζει η Μαρία .

19:00-20:15 με θέμα “Εμπειρία -Δύναμη – Ελπίδα”

3η συγκέντρωση – Συντονίζει η Ματίνα.

20:30 -21:45 με θέμα “Οικογένεια μετά”

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και ανοιχτή για όλους, η παρουσία σας θα είναι πολύτιμη.

Με εκτίμηση,

Τα μέλη της Ομάδας Αλκοολικών Ανωνύμων Ακρόπολις

www.aa-greece.gr

www.alanon.gr

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο