Διοτίμα: Εργαστήριο ενδυνάμωσης για τη σεξουαλική παρενόχληση και τη cyber violence – Δηλώστε συμμετοχή!

Διοτίμα: Εργαστήριο ενδυνάμωσης για τη σεξουαλική παρενόχληση και τη cyber violence – Δηλώστε συμμετοχή!

Σε ενδιαφέρει να συμμετάσχεις σε ένα εργαστήριο ενδυνάμωσης για να μιλήσεις για ζητήματα σχετικά με την σεξουαλική παρενόχληση και τη διαδικτυακή έμφυλη βία (cyber violence); Επιθυμείς να μάθεις περισσότερα για το πως μπορούμε να δράσουμε προληπτικά κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης online και offline και να υποστηρίξουμε τα επιζώντα άτομα, γυναίκες και ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα; Έλα στο εργαστήριο ενδυνάμωσης του Κέντρου Διοτίμα την  Πέμπτη 27/07/2023, 11:00 πμ – 2:00 μμ. 

Δια ζώσης στην Αθήνα

Δήλωση συμμετοχής στο  https://bit.ly/44PCQ4b

Για περισσότερες πληροφορίες και ερωτήματα σχετικά με τα εργαστήρια ενδυνάμωσης επικοινωνήστε με το empowerment.diotima@gmail.com.

Το έργο “PRESS: Πρόληψη – Απόκριση – Υποστήριξη νεαρών επιζωσών σεξουαλικής (διαδικτυακής) παρενόχλησης και βίας” υλοποιείται με συντονιστή φορέα το Κέντρο Διοτίμα και εταίρους το Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ και το Genderhood, με την υποστήριξη του Συνηγόρου του Πολίτη και του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδας (ΣΚΛΕ). Εντάσσεται στο πλαίσιο του CERV Project Grants με τη χρηματοδότηση της ΕΕ, και υλοποιείται από τον Φεβρουάριο 2022 έως και τον Ιανουάριο 2024. Το πρόγραμμα αποσκοπεί στην πρόληψη της σεξουαλικής (διαδικτυακής) παρενόχλησης και βίας και την υποστήριξη γυναικών, νεαρών κοριτσιών και ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων, που βρίσκονται σε κίνδυνο ή βιώνουν αυτές τις μορφές έμφυλης βίας

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο