Γιορτινή Κυψέλη 2019

Γιορτινή Κυψέλη 2019

Από τις 15 έως και τις 29 Δεκεμβρίου, η Δημοτική Αγορά Κυψέλης γιορτάζει μέσα από πλήθος δράσεων με βασικό θέμα τα παραμύθια.

Από τις 15 έως και τις 29 Δεκεμβρίου, η Δημοτική Αγορά Κυψέλης γιορτάζει μέσα από πλήθος δράσεων με βασικό θέμα τα παραμύθια.

Για τρίτη συνεχόμενη φορά, η Δημοτική Αγορά γίνεται γιορτινή μέσα από τον θεσμό, πλέον, της Γιορτινής Κυψέλης, ένα φεστιβάλ που κάθε χρόνο προσελκύει περισσότερα από 10.000 άτομα και φιλοξενεί περισσότερες από 20 διαφορετικές χριστουγεννιάτικες δράσεις.

Αυτή τη χρονιά η μαγεία των Χριστουγέννων αναδύεται μέσα από τον μαγικό κόσμο του παραμυθιού.

Η Δημοτική Αγορά Κυψέλης φέρνει μια εναλλακτική πρόταση για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων. Με βασικό θέμα τα παραμύθια δημιουργείται ένας μαγικός κόσμος για όλη την οικογένεια, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να τον βιώσουν με όλες τις αισθήσεις τους. Ήχοι, γεύσεις, μυρωδιές και πολλή δράση θα πλαισιώνουν την εμπειρία.

Σε αυτό το διαφορετικό Χριστουγεννιάτικο χωριό, τα παιδιά καλούνται να γευτούν παραμυθένια γλυκά, να παρακολουθήσουν παραστάσεις, να ταξιδέψουν σε κόσμους φανταστικούς μέσα από αναγνώσεις βιβλίων και να δημιουργήσουν δικούς τους μέσα από εκπαιδευτικά και ψυχαγωγικά εργαστήρια.

>> Γαστρονομική γωνιά

10 γνωστοί Σεφ με “γιορτινή” διάθεση εμπνέονται από γνωστά παραμύθια μεγάλων παραμυθάδων όπως οι αδελφοί Γκριμ, ο Γκαίτε, Hans Christian Andersen, Jacobs κ.ά. και δημιουργούν μενού γεμάτα φαντασία για μικρούς και μεγάλους.

>> Ο μαγικός κόσμος του βιβλίου

Μια παιδική pop up βιβλιοθήκη που θα φιλοξενεί παραμύθια από όλο τον κόσμο θα συντροφεύσει τους επισκέπτες καθ’ όλη την διάρκεια της γιορτής. Παραμυθάδες και συγγραφείς παιδικής λογοτεχνίας θα εμπλουτίσουν το πρόγραμμα με διαδραστικές αναγνώσεις.

>>Δημιουργώντας τον δικό μου φανταστικό κόσμο

Ένας σταθμός γεμάτος υλικά (χαρτόνια, υφάσματα, κορδέλες, ψαλίδια και χρώματα) που μέσα από εργαστήρια τα παιδιά θα μπορέσουν να φτιάξουν δικούς τους φανταστικούς κόσμους και χαρακτήρες!

>> Κεντρικές εκδηλώσεις

Όλες οι μέρες θα κλείνουν με κεντρικές εκδηλώσεις συναυλίες, θέατρο, μαγικά και εκθέσεις για όλη την οικογένεια.

Μείνετε συντονισμένοι για τις αναλυτικές πληροφορίες των δράσεων της Γιορτινής Κυψέλης, στο facebook page της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης.

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο