Έναρξη των εκπαιδευτικών προγραμμάτων βικΤΩΡια ΤΩΡΑ

Έναρξη των εκπαιδευτικών προγραμμάτων βικΤΩΡια ΤΩΡΑ

Στο Victoria Square Project ξεκινά ένας κύκλος προγραμμάτων έμπνευσης και ενδυνάμωσης για παιδιά και νέους.

Στο Victoria Square Project ξεκινά ένας κύκλος προγραμμάτων έμπνευσης και ενδυνάμωσης για παιδιά και νέους.

Δηλώστε συμμετοχή στον πρώτο κύκλο των προγραμμάτων έμπνευσης και ενδυνάμωσης για παιδιά και νέους βικΤΩΡιΑ ΤΩΡΑ στο Victoria Square Project δωρεάν!

Έχεις γνωρίσει ποτέ σου κάποιον καλλιτέχνη; Τι είναι η τέχνη; Πώς επιμελείται κανείς μία έκθεση; Τι σημαίνει προφορική ιστορία; Ποια είναι η διαφορά της performance με τον χορό και το θέατρο;

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2020 – ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2021

Το Victoria Square Project προσκαλεί παιδιά και νέους να δηλώσουν συμμετοχή στα προγράμματα έμπνευσης και ενδυνάμωσης! Από τον Νοέμβριο έως τον Ιανουάριο παιδιά ηλικίας 4-12 ετών και νέοι 13-20 ετών θα γνωρίσουν τον κόσμο της σύγχρονης τέχνης μέσα από τη μουσική, τον χορό, τη ζωγραφική και τις χειροτεχνίες.

Μάθε περισσότερα για τα προγράμματα που σε ενδιαφέρον και δήλωσε συμμετοχή!

Προγράμματα


Νέοι Καλλιτέχνες


Παιδιά 4-12 ετών


Έχεις γνωρίσει ποτέ σου κάποιον καλλιτέχνη; Τι είναι η Pop Art; Μπορούν τα αγαπημένα σου αντικείμενα να γίνουν έργα τέχνης; Έλα στο Victoria Square Project να περιηγηθούμε μαζί στον κόσμο της σύγχρονης τέχνης μέσα από παιχνίδια, χειροτεχνίες και πολλή φαντασία. Στο τέλος του κάθε κύκλου οι μικροί καλλιτέχνες θα εκθέσουν τα έργα τους στο σαλόνι του Victoria Square Project.

Νέοι Συν-Επιμελητές / Νέες Συν-Επιμελήτριες

Νέοι 13-20 ετών

Τι είναι η τέχνη; Πώς επιμελείται κανείς μία έκθεση; Τι σημαίνει προφορική ιστορία; Ποια είναι η διαφορά της performance με τον χορό και το θέατρο; Νέοι και νέες της Βικτώρας θα επισκεφτούν χώρους τέχνης, θα κάνουν εργαστήρια με σύγχρονους Έλληνες καλλιτέχνες, θα εκτεθούν σε καλλιτεχνικά ρεύματα και θα εκφραστούν δημιουργικά.
___________________

Το πρόγραμμα έμπνευσης & ενδυνάμωσης βικΤΩΡια ΤΩΡΑ απευθύνεται σε παιδιά και νέους της Βικτώριας και όχι μόνο. Περιλαμβάνει μια σειρά από εικαστικά εργαστήρια, θεωρητικές διαλέξεις, επισκέψεις σε εργαστήρια καλλιτεχνών, μουσεία και εκθέσεις και δημιουργικό παιχνίδι, με στόχο την επαφή των παιδιών και των νέων με την καλλιτεχνική σκηνή της Αθήνας, την ανάδειξη της δημιουργικότητας, την έμπνευση και την ενδυνάμωση της προσωπικότητας τους.

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί γύρω από βασικά ζητήματα ταυτότητας αλλά και την οικοδόμηση μιας νέας ισχυρής αθηναϊκής ταυτότητας από όλους τους κατοίκους της, ανεξάρτητα από τον τόπο καταγωγής τους.

Οι θέσεις των εργαστηρίων είναι περιορισμένες
Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Επικοινωνήστε:

Victoria Square Project
Ελπίδος 13, 104 34 Αθήνα
εδώ
21 3044 2783

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο