Τhe ΗΟΜΕ Project

 Τhe ΗΟΜΕ Project

Στα 6 χρόνια λειτουργίας μας, ηThe HOME Project έχει  δημιουργήσει 13 δομές φιλοξενίας στην Αθήνα για ασυνόδευτους ανήλικους πρόσφυγες, προσφέροντας στέγη, υποστήριξη και προστασία σε περισσότερα από 1000 παιδιά.

Δημιουργούμε και λειτουργούμε σπίτια όπου τα ασυνόδευτα παιδιά λαμβάνουν ένα ολιστικό δίκτυο υπηρεσιών παιδικής προστασίας όπως τροφή, υλική υποστήριξη, ιατρική περίθαλψη, κοινωνική, νομική, ψυχολογική στήριξη και αποκτούν άμεση πρόσβαση στην εκπαίδευση. Το ολοκληρωμένο σύστημα παιδικής προστασίας, υποστήριξης και κοινωνικής ένταξης που δημιουργούμε παρέχει στους νέους ευκαιρίες να ζήσουν μια αξιοπρεπή ζωή και να σταματήσουν να αγωνίζονται για να επιβιώσουν.

Το μοντέλο υποδοχής της HOME Project προσφέρει περισσότερο από ένα ασφαλές σπίτι για τους πιο ευάλωτους. Οι ξενώνες είναι ένα περιβάλλον που στηρίζεται σε ένα μοντέλο ενσωμάτωσης, δημιουργίας δεξιοτήτων και απασχόλησης, οδηγώντας σε μια οργανική, «από τη βάση» προσέγγιση κοινωνικής ένταξης τόσο για τους πρόσφυγες που εργάζονται εκεί όσο και για τα φιλοξενούμενα παιδιά.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Ιπποκράτους 9, Αθήνα, 10679

Τηλέφωνο: 2168099152

Email: info@homeproject.org

 

Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης 

Website: www.homeproject.org

Facebook: https://www.facebook.com/HomeProjectOrg/

Instagram: https://www.instagram.com/homeprojectorg/

Twitter: https://twitter.com/HomeProjectOrg

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο