Οι Εφτάψυχες | Nine Lives Greece

Οι Εφτάψυχες | Nine Lives Greece

Κύριος στόχος μας είναι η μείωση του υπερπληθυσμού των αδέσποτων γατών μέσω των προγραμμάτων Trap-Neuter-Return και η εξασφάλιση κατάλληλων συνθηκών διαβίωσης. Κάθε χρόνο, στειρώνουμε περίπου 1.500 αδέσποτες γάτες της Αθήνας, μειώνοντας σημαντικά τον αριθμό των αδέσποτων γατών που ζουν κάτω από δύσκολες συνθήκες και διασφαλίζοντας έναν υγιέστερο πληθυσμό ενήλικων γατών.

Βελτιώνουμε επίσης την ποιότητα ζωής για τις υπάρχουσες αδέσποτες γάτες μέσω προγραμμάτων σίτισης, τακτικής αντιπαρασιτικής θεραπείας και κτηνιατρικής φροντίδας για άρρωστα ή τραυματισμένα αιλουροειδή. Επιπλέον, προσπαθούμε να βρούμε κατάλληλα, υπεύθυνα σπίτια για όσο το δυνατόν περισσότερες αδέσποτες ή, εγκαταλελειμμένες γάτες και γατάκια. Είμαστε μόνο μια χούφτα εθελοντών που αφιερώνουμε τον ελεύθερο χρόνο μας στις αδέσποτες γάτες και δεν λαμβάνουμε καμία κρατική χρηματοδότηση ή βοήθεια.

Οι Εφτάψυχες είναι περήφανες για τη συνεργασία τους με που συνεργάζεται με την Greek Cat Welfare Society, την Greek Animal Rescue και είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες για τις χορηγίες που λαμβάνουμε από τη Help Animals International, την Greek Cat Welfare Society και τον OIPA.


Στοιχεία Επικοινωνίας

Email:  ninelivesgreece@gmail.com

 

Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Website: https://www.ninelivesgreece.com

Facebook: http://facebook.com/ninelivesgreece

Instagram: www.instagram.com/ninelivesgreece

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο