Κ.Ε.Φ.Ι.

Κ.Ε.Φ.Ι.

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών, Εθελοντών, Φίλων, Ιατρών «Κ.Ε.Φ.Ι.» Αθηνών ιδρύθηκε την άνοιξη του 2004 στην Αθήνα, με στόχο να προσφέρει συναισθηματική, ψυχολογική και κοινωνική υποστήριξη στους ογκολογικούς ασθενείς και τα μέλη των οικογενειών τους, καθώς και την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας σχετικά με τον καρκίνο. Παρέχει ατομικές και ομαδικές συνεδρίες ψυχολογικής υποστήριξης, διοργανώνει ομιλίες, επιστημονικές ημερίδες, δράσεις και εκδηλώσεις σχετικές με τον καρκίνο, ενώ ενημερώνει τους ογκολογικούς ασθενείς για τις κοινωνικές παροχές που δικαιούνται.

Ο Σύλλογος μας έχει συνάψει σύμφωνο συνεργασίας με την κατ’ οίκον νοσηλεία του Γ.Α.Ο.Ν.Α “Ο Άγιος Σάββας”, που με το πρόγραμμα “ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ”, οι επαγγελματίες ψυχικής υγείας του Κ.Ε.Φ.Ι. προσφέρουν ψυχολογική και κοινωνική υποστήριξη σε ογκολογικούς ασθενείς τελικού σταδίου και στις οικογένειές τους.

Επιπροσθέτως, στα πλαίσια της ψυχολογικής υποστήριξης ασθενών και φροντιστών έχουν δημιουργηθεί ομάδες ευζωίας, δραματοθεραπείας, γυμναστικής, κοσμητολογίας, χειροτεχνίας, διατροφής, ψηφιακού κόσμου και θεατρικής αγωγής.

Τέλος, τα τελευταία χρόνια έχει  αναπτυχθεί η δράση «ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ», που έχει ως στόχο την ενημέρωση των ογκολογικών ασθενών για τα δικαιώματά τους.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Λουίζης Ριανκούρ 29, Αθήνα, 11523

Τηλέφωνο: 2106468222, 2106447002

Email: info@anticancerath.gr

 

Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Facebook: https://www.facebook.com/skkefi/ , https://www.facebook.com/dikaiomamou/

Instagram: https://www.instagram.com/kefi_athens/

YouTube Channel: https://www.youtube.com/channel/UCZ8YEU_V1Q9XaR6I1ZSz3fg

Website: https://www.anticancerath.gr/ , https://dikaiomamou.gr/

 

 

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο