Γαϊδουροχώρα | Το Ελληνικό Κέντρο για το Γαϊδούρι

Γαϊδουροχώρα | Το Ελληνικό Κέντρο για το Γαϊδούρι

Το Ελληνικό Κέντρο για το Γαϊδούρι έχει κύριο σκοπό του τη μέριμνα για τη βελτίωση των συνθηκών στις οποίες ζουν και εργάζονται τα γαϊδουράκια στην Ελλάδα, τη φροντίδα αυτών που βρίσκονται σε ανάγκη και την  ευαισθητοποίηση της κοινωνίας σχετικά με αυτό το ζώο.

Συντηρεί μια κτηνοτροφική εγκατάσταση όπου μπορεί να φιλοξενεί γαϊδουράκια που προέρχονται από εγκατάλειψη/κακοποίηση ή αδυναμία των ιδιοκτητών τους να τα κρατήσουν.

H Γαϊδουροχώρα είναι ένας εναλλακτικός χώρος ψυχαγωγίας και εκπαίδευσης αφιερωμένο στο γαϊδουράκι, με σκοπό να “συστήσει“ αυτό το άγνωστο και παρεξηγημένο ζώο στους σημερινούς ανθρώπους, ιδιαίτερα στα παιδιά, να αναδείξει τα ιδιαίτερα χαρίσματα και την καταπληκτική του φύση και να χτίσει μια νέα συνείδηση σχετικά με την επικοινωνία, το σεβασμό, τη συνεργασία και τη συνύπαρξή μας με αυτό.

Είναι ανοιχτή στο κοινό όλο το χρόνο, κάθε Σαββατοκύριακο και αργίες, από τις 10.00 έως τη δύση του ήλιου και για οργανωμένες επισκέψεις από σχολεία και μεγαλύτερα γκρουπ καθημερινά κατόπιν συνεννόησης.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Ηπείρου 40, Θέση Μπουρμπουτσάνα, 19400 Κορωπί

Τηλέφωνο: 6944616160

Email: info@hellenicdonkeycenter.gr

 

Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Website: hellenicdonkeycenter.gr

Facebook: https://www.facebook.com/Gaidourohora/

Instagram: https://www.instagram.com/donkeysland/

YouTube: https://www.youtube.com/@hellenicdonkeycenter

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο