ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟΥ 

ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟΥ 

Το AEΡΟΠΛΟΙΟ ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟΥ είναι ένας οργανισμός μη κερδοσκοπικός. Κλείνει φέτος 38 χρόνια συνεχούς και συνεπούς πορείας. Διευθύνεται από τον σκηνοθέτη – συγγραφέα Nίκο Καμτσή και τη σκηνογράφο-ενδυματολόγο Μίκα Πανάγου και παρουσιάζει παραστάσεις για παιδιά κι εφήβους, διοργανώνει γιορτές και εκδηλώσεις για διαφορετικές ηλικίες παιδιών, πάντα με κριτήριο τις αρχές της παιδαγωγικής Επιστήμης και την αισθητική ανάγκη των παιδιών.

Δημιουργεί παραστάσεις στοχευμένες με θέματα που απασχολούν συνολικά την εκπαιδευτική κοινότητα και συνδυάζονται με εκπαιδευτικά προγράμματα- δράσεις. Παραστάσεις πρωτότυπες, ποιοτικές, διασκεδαστικές και συνάμα διδακτικές με έντονο το στοιχείο της διάδρασης ανάμεσα στους ηθοποιούς και τoυς θεατές.

Με έμφαση στην πλούσια ελληνική γλώσσα και ιδιαίτερη προσοχή στα μηνύματα που περνάνε στα παιδιά. Με σεβασμό στην ιστορία και την πολιτιστική μας παράδοση αλλά και στα κοινωνικά φαινόμενα που απασχολούν έντονα και την εκπαιδευτική κοινότητα όπως είναι το δυστυχώς πάντα επίκαιρο φαινόμενο του bullying.

Mε το βλέμμα πάντοτε στραμμένο στα μείζονα κοινωνικά φαινόμενα  που βιώνουμε, πιστεύουμε σθεναρά ότι το Θέατρο δεν μπορεί να είναι αμέτοχο. Το θέατρο για εμάς εκτός από τρόπος έκφρασης και πολιτισμός είναι ταυτόχρονα ένα εργαλείο για να τα προσεγγίσουμε και να τα αντιμετωπίσουμε

 

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Σωζοπόλεως 20, ΤΚ 10446 ΑΘΗΝΑ

Τηλέφωνο: 2108656004, 2108679535

Email: theatreaeroplio@gmail.com

 

Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης 

Website: http://aeroplio.gr 

Facebook: https://www.facebook.com/theatreAeroplio/

Instagram: https://www.instagram.com/aeroploio_theater/

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο