Συνέργειες Πολιτισμού

Συνέργειες Πολιτισμού

Οι Συνέργειες Πολιτισμού ιδρύθηκαν το 2019, ως αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, εγγεγραμμένη στο Μητρώο Πολιτιστικών Φορέων του Υπουργείου Πολιτισμού.

Με εκδηλώσεις και βιωματικές δράσεις τέχνης και λόγου, προτείνουν ένα δημιουργικό και ερευνητικό πεδίο για καλλιτέχνες και πολιτιστικούς οργανισμούς, καθώς και για θεσμικά όργανα επιφορτισμένα με τον κοινωνικό, πολιτισμικό και αναπτυξιακό σχεδιασμό.

Καλλιεργώντας τη διεύρυνση συνεργασιών στον χώρο του σύγχρονου πολιτισμού, συμβάλλουν ενεργά στον πλουραλισμό των απόψεων και την ανάπτυξη ενός γόνιμου διαλόγου, με την προοπτική της αμοιβαίας διαπολιτισμικής κατανόησης και της αποδοχής της διαφορετικότητας στο επίκεντρο των δράσεων τους.

Στόχος τους να υποστηρίξουν και να διευκολύνουν δημιουργικές “συναντήσεις”, προσφέροντας την ευκαιρία της επικοινωνίας και της διάδρασης του κοινού με νέους, ανερχόμενους και καταξιωμένους καλλιτέχνες και έργα τέχνης, δια μέσω δράσεων πολιτισμού όπως σπονδυλωτά φεστιβάλ, δημιουργικά εργαστήρια, μουσικά αφιερώματα και δρώμενα θεατρικά, εικαστικά και σύγχρονου χορού, ενθαρρύνοντας την άμεση και ελεύθερη πρόσβαση στον πολιτισμό για το γενικό κοινό και τη νέα γενιά.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Σκύρου 4, Αθήνα , 113 61

Τηλέφωνο: : 210 8846038 – 6977429017

Email: synergeies@gmail.com

 

Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Website: https://www.synergeies.org/

Facebook: www.facebook.com/profile.php?id=100083927206963

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο