Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος

Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος

Τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος είναι μέλος του Διεθνούς Οργανισμού SOS Children’s Villages International, που λειτουργεί σε 136 χώρες. Στην Ελλάδα, τα Παιδικά Χωριά SOS είναι ειδικά αναγνωρισμένο Φιλανθρωπικό Σωματείο, που ιδρύθηκε το 1975 και έχει ως σκοπό την προστασία παιδιών που στερούνται ή κινδυνεύουν να στερηθούν τη φροντίδα των βιολογικών τους γονιών.

Πιστεύουμε ότι κάθε παιδί πρέπει να μεγαλώνει σε μια οικογένεια, με αγάπη, σεβασμό και ασφάλεια. Βοηθάμε τις οικογένειες να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον φροντίδας και αγάπης όπου τα παιδιά θα μεγαλώνουν σαν παιδιά. Και όταν για διάφορους σοβαρούς λόγους τα παιδιά δεν μπορούν πλέον να παραμείνουν στη βιολογική τους οικογένεια, παρέχουμε ένα εναλλακτικό περιβάλλον φροντίδας είτε σε οικογένειες αναδοχής είτε, για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί, σε ένα Παιδικό Χωριό SOS.

Στη Ελλάδα, λειτουργούμε τα εξής προγράμματα: 4 Παιδικά Χωριά SOS, 1 Παιδικό Ξενώνα SOS, 10 Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας, 6 Κέντρα Μαθησιακής και Παιδαγωγικής Υποστήριξης.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Καραγεώργη Σερβίας 12-14 105 62, Αθήνα

Τηλέφωνο: +30 21 0331 3661

Email: sosathens@sos-villages.gr

 

Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Website: https://sos-villages.gr/

Facebook: https://www.facebook.com/sosvillagesgr

Instagram: sosvillagegr

YouTube:  Παιδικά Χωριά SOS (@SOSVillagesGreece)

Twitter: @sosvillagesgr

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο