Μέριμνα

Μέριμνα

Η «Μέριμνα» είναι η μοναδική οργάνωση στην Ελλάδα, με εξειδίκευση στην Παιδιατρική Ανακουφιστική Φροντίδα και στη Συμβουλευτική Πένθους για παιδιά και εφήβους.  Ιδρύθηκε πριν από 28 χρόνια και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες εδώ και δεκαετίες:

Η Υπηρεσία Παιδιατρικής Ανακουφιστικής Φροντίδας στο Σπίτι, στην Αθήνα, που προσφέρει ιατρική, νοσηλευτική και ψυχοκοινωνική φροντίδα σε παιδιά και εφήβους που νοσούν από μια απειλητική για τη ζωή τους ασθένεια.

Τα Συμβουλευτικά Κέντρα Στήριξης Παιδιών και Οικογενειών στο Πένθος, στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και η τηλεφωνική γραμμή ψυχολογικής στήριξης η οποία λειτουργεί καθημερινά.

Οιεξειδικευμένες καταρτίσεις για επαγγελματίες υγείας και παιδείας,προκειμένου να είναι σε θέση να στηρίζουν παιδιά, οικογένειες και σχολικές κοινότητες.

Πρόγραμμα ενδυνάμωσης επαγγελματιών ψυχικής υγείας και άλλων εργαζομένων σε δομές φιλοξενίας ασυνόδευτων ανήλικων προσφύγων (παροχή εκπαίδευσης και εποπτείας) – από το 2016 μέχρι σήμερα.

Δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της ελληνικής κοινωνίας σε θέματα που αφορούν στη σοβαρή αρρώστια και το θάνατο.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Email: administration@merimna.org.gr

Τηλέφωνο: 2106463367 / 2106463622

Διεύθυνση: Παπανικολή 2α, Σίδερα Χαλανδρίου 152 32

 

Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Website: www.merimna.org

Facebook: https://www.facebook.com/Merimna

YouTube Channel: https://www.youtube.com/channel/UCFgerl9q5_VQSAc4Vp6Onrw

 

 

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο