ΑΑ | ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ

ΑΑ | ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ

Οι ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ είναι παγκόσμια αναγνωρισμένη Αδελφότητα, η οποία έχει δείξει πολύ αξιόλογα αποτελέσματα στην αντιμετώπιση του αλκοολισμού.

Λειτουργούμε σε όλο τον κόσμο εδώ και 88 χρόνια και στην Ελλάδα τα τελευταία 43 χρόνια, με ομάδες σε όλη την χώρα. Οι ΑΑ δέχονται στις ομάδες τους οποιονδήποτε επιθυμεί να σταματήσει να πίνει, χωρίς καμία οικονομική συνδρομή, καμιά διάκριση ως προς την φυλή, την οικονομική ή κοινωνική τάξη, τον σεξουαλικό προσανατολισμό και δεν παίρνουν θέση σε κοινωνικά, θρησκευτικά ή πολιτικά ζητήματα.

Κύριος σκοπός τους είναι η ανάρρωση από την ασθένεια του αλκοολισμού και η μεταφορά του μηνύματος σε όποιον πάσχει. Όλη η φιλοσοφία τους στηρίζεται στην ανωνυμία των μελών και στην μεταξύ τους αλληλοβοήθεια, δίχως να κατευθύνονται από κάποιον επαγγελματία.

Οι συναντήσεις τους πραγματοποιούνται καθημερινά, όλες τις ημέρες του χρόνου και η ανάρρωσή τους συνεχίζει να βασίζεται στο μοίρασμα της εμπειρίας της δύναμης και της ελπίδας όπως την εμπνεύστηκαν οι ιδρυτές της.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Διογενίδη 6Β, 11473 Αθήνα

Τηλέφωνο: (+30) 6947587046

Email: aa.gso.ellada@gmail.com

Website: aa-greece.gr

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο