20.04.2022

Πρόσκληση Εθελοντών για τον καθαρισμό του παράκτιου μετώπου της Αττικής από το πετρέλαιο

Open Calls
Δημόσιος Χώρος
Περιβάλλον
Σύνδεσμος Εκδήλωσης
Πρόσκληση Εθελοντών για τον καθαρισμό του παράκτιου μετώπου της Αττικής από το πετρέλαιο

Deadline: 01/10/2017

Ο δήμος Αθηναίων αξιοποιώντας την υφιστάμενη συνεργασία του Γραφείου Ανθεκτικότητας με τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση Greenpeace απευθύνει επείγον κάλεσμα σε ομάδες ενεργών πολιτών, εθελοντές και όλους όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν τις ερχόμενες μέρες στον καθαρισμό του παράκτιου μετώπου της Αττικής από το πετρέλαιο.

Οι καθαρισμοί γίνονται αυτή την εβδομάδα καθημερινά από τις 10.00 ως τις 17.00, και είναι χρήσιμο αν μπορείτε να βοηθήσετε για ένα διάστημα 2-4 ωρών. Σας παρακαλούμε πολύ, αφήστε τα στοιχεία σας, καθώς και τη διαθεσιμότητα για την ώρα και μέρα που μπορείτε να έρθετε.

Οι επιχειρήσεις καθαρισμού γίνονται πάντα σε συντονισμό με τις εταιρίες απορρύπανσης και τις τοπικές αρχές. Με δεδομένο τον βαθμό δυσκολίας του έργου, οι κανόνες ασφαλείας για την προστασία της υγείας και του περιβάλλοντος θα πρέπει να τηρούνται απαρέγκλιτα, ενώ θα φοράτε ειδικό εξοπλισμό που θα σας διαθέσουμε. Φορέστε άνετα ρούχα που να μην σας πειράζει να λερωθούν (καλύτερα όχι τζιν ή ρούχα που σας ζεσταίνουν) και μαζί σας καλό είναι να έχετε μία αλλαξιά ρούχα, κάλτσες (για να μπορέσετε να φορέσετε άνετα τις γαλότσες), αντηλιακό, γυαλιά ηλίου, καπέλο, σνακ, νερό και ταυτότητα.

Άτομα με προβλήματα υγείας, ευπαθείς ομάδες (παιδιά, ηλικιωμένοι, έγκυες) και άτομα κάτω των 18 δεν μπορούν να συμμετάσχουν στις δράσεις καθαρισμού.

Στοιχεία:

Ονοματεπώνυμο:

Τηλέφωνο:

E-mail:

Νούμερο παπουτσιού:

Στοιχεία επικοινωνίας ατόμου σε περίπτωση ανάγκης:

Στείλτε την δήλωση συμμετοχής σας στο gpgreece@greenpeace.org<mailto:gpgreece@greenpeace.org> ή επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 210 3840774 και 775

(φωτό: Γιώργος Μουτάφης)

Μετάβαση στο περιεχόμενο