20.04.2022

«Επιχειρηματικότητα στον κόσμο της μουσικής: Είναι εφικτή;» – Προκλήσεις και λύσεις με τη βοήθεια του ‘The Sound of Business’

Open Calls
Εκπαίδευση / Ενημέρωση
Πολιτισμός
Σύνδεσμος Εκδήλωσης
«Επιχειρηματικότητα στον κόσμο της μουσικής: Είναι εφικτή;» – Προκλήσεις και λύσεις με τη βοήθεια του ‘The Sound of Business’

Deadline: 10/12/2020

Η Ακαδημία Επιχειρηματικότητας σας προσκαλεί στο δωρεάν webinar «Επιχειρηματικότητα στον κόσμο της μουσικής: Είναι εφικτή;» που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 17:30 – 19:30, με θέμα το πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί η ιστορία της (ροκ) μουσικής για την ενίσχυση των επιχειρηματικών δεξιοτήτων.

Το webinar θα διεξαχθεί στα ελληνικά, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ ‘The Sound of Business – Leveraging the Entrepreneurial Competences of Adults to Extenuate the Business Knowledge Divide’. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για αυτό το έργο εδώ.

Κατά τη διάρκεια του δίωρου webinar, θα φιλοξενηθούν παρεμβάσεις από επιτυχημένους επιχειρηματίες και εκπαιδευτές ενηλίκων, ενώ θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα και η εκπαιδευτική πλατφόρμα του έργου ‘The Sound of Business’, δίνοντας την ευκαιρία σε ενήλικες εκπαιδευόμενους, υπάρχοντες ή εν δυνάμει επιχειρηματίες και εκπαιδευτές ενηλίκων να ενημερωθούν για τις δυνατότητες που προσφέρουν το έργο και η πλατφόρμα.

Οι ομιλητές θα μοιραστούν μαζί μας το πώς μπορεί κάποιος να είναι μουσικός και επιχειρηματίας ταυτόχρονα, δίνοντας πολύτιμες γνώσεις για τον συνδυασμό της μουσικής με την επιχειρηματικότητα.

Κάνετε την εγγραφή σας στο: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZYlfu-rrz0rH9wO06549mdoIiqDtYrwsHBQ

Μετάβαση στο περιεχόμενο