20.04.2022

Οι νέοι φίλοι… -αντί Πρόσκλησης Εθελοντών από την ομάδα Caravan Project

Open Calls
Αλληλεγγύη
Δημόσιος Χώρος
Εκπαίδευση / Ενημέρωση
Περιβάλλον
Πολιτισμός
Σύνδεσμος Εκδήλωσης
Οι νέοι φίλοι… -αντί Πρόσκλησης Εθελοντών από την ομάδα Caravan Project

Deadline: 11/10/2016

Την οικογένεια του Caravan τη γνώρισα πρόσφατα. Μια οικογένεια που εδώ και τέσσερα χρόνια συνεχώς αυξάνεται για να χαρίσει στιγμές ζεστασιάς, χαράς, γέλιου, απογείωσης, μαγείας ή ακόμα και λύτρωσης σε όλους εκείνους που θα τολμήσουν να γίνουν μέρος της.

Το Caravan έχει ταξιδέψει πολύ για να καταφέρει τελικά να ριζώσει σε κάθε έναν από τους προορισμούς του, αλλά κυρίως στην καρδιά όλων όσων αναμείχθηκαν στις δράσεις του, κατέθεσαν τις ιστορίες τους, γίνανε φίλοι μας, είδαν τις ιδέες τους να υλοποιούνται και μας έκαναν κοινωνούς όλων εκείνων που δε θα μπορούσαμε να ξέρουμε αν δεν υπήρχαν όλοι αυτοί που μας μυήσαν στα άδυτα της τοπικής κοινωνίας.

Η Γιολάντα, η Μαριλένα, η Λίδα, ο Κωνσταντίνος, η Πηνελόπη, η Μαρία Σ., η Βάγια, η Καλλιόπη, η Ηρώ, ο Περικλής, η Βασιλική, η Νίκη, η Λουίζα, η Ευτέρπη, η Κυριακή, οι ….. είναι μόνο μερικοί από αυτούς που γνώρισα στη Θεσσαλονίκη, τον προτελευταίο σταθμό του caravan, και για τους οποίους νιώθω βαθιά ευγνωμοσύνη που ήταν εκεί, που μας αγκάλιασαν, που διασκεδάσαμε, που ζήσαμε ιδιαίτερες στιγμές έντασης και χαράς, που μας προσέφεραν εγκάρδια και ειλικρινά όλη τους την ενέργεια και το πάθος για να γίνει το δικό μας caravan, caravan ολων!

Σε λίγες μέρες ξεκινάει η δράση στην ΑΘήνα, στο Μεταξουργείο και στη πλατεία Αυδή και εγώ αναζητώ ξανά φίλους, ανθρώπους που θα έρθουν για να μεγαλώσει η δική μου οικογένεια του Caravan. Αναζητώ όλους αυτούς που θα μοιραστούν μαζί μας ιστορίες, εντάσεις και πάθη, που το Caravan θα γίνει σπίτι τους.

Από 14 Οκτωβρίου έως 5 Νοεμβρίου σταθμεύουμε στην πλατεία Αυδή, στο Μεταξουργείο και αναζητούμε ανθρώπους, που επιθυμούν να συνεργαστούν μαζί μας και να εμπλακούν ενεργά στις δράσεις μας, συμβάλλοντας στην οργάνωση και στην υλοποίηση τους. Η βοήθεια σας μπορεί να είναι καταλυτική και πολύτιμη για την ομάδα μας, στους παρακάτω τομείς δράσεων του Caravan Project:

Τομείς Δράσης:
– Εκπροσώπηση του Caravan Project
– Προετοιμασία χώρων & Υποστήριξη Ροής Κοινού
– Making off
-Συμμετοχή στις Κοινοτικές Δράσεις

Δηλώσεις Συμμετοχής: http://www.caravanproject.org/symmetoxi/ypostirixi/

Μετάβαση στο περιεχόμενο