20.04.2022

“Νεανική Επιχειρηματικότητα & Business English: Εκπαίδευση για μαθητές λυκείου και Ε.Ε.Κ.”

Open Calls
Εκπαίδευση / Ενημέρωση
Σύνδεσμος Εκδήλωσης
“Νεανική Επιχειρηματικότητα & Business English: Εκπαίδευση για μαθητές λυκείου και Ε.Ε.Κ.”

Deadline: 17/12/2020

Η Ακαδημία Επιχειρηματικότητας σας προσκαλεί στο δωρεάν webinar «Νεανική Επιχειρηματικότητα & Business English: Εκπαίδευση για μαθητές λυκείου και Ε.Ε.Κ.» που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 15:00 – 16:30.

Το θέμα του θα είναι το πώς μπορούν να αυξηθούν οι ευκαιρίες για επιχειρηματική σταδιοδρομία των νέων στις περιφερειακές περιοχές, και πώς τα Business English μπορούν να έχουν βασικό ρόλο για αυτό.

Το webinar θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ ‘Self-Regenerate (Self-Employment and English for Peripheral Regions)’. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για αυτό το έργο εδώ.

Κατά τη διάρκεια του webinar, θα φιλοξενηθούν παρεμβάσεις από επιτυχημένους επιχειρηματίες και εκπαιδευτικούς, ενώ θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα και η εκπαιδευτική πλατφόρμα του έργου ‘Self-Regenerate’, δίνοντας την ευκαιρία σε καθηγητές, μαθητές και μαθήτριες, και εκπαιδευτικά ιδρύματα Ε.Ε.Κ. από όλη την Ελλάδα να ενημερωθούν για τις δυνατότητες που προσφέρουν το έργο και η πλατφόρμα.

Οι ομιλητές θα μοιραστούν μαζί μας τις απαραίτητες δεξιότητες για να γίνει κάποιος επιχειρηματίας και πώς να τις αναπτύξει, δίνοντας πολύτιμες γνώσεις σχετικά με τη χρήση της συμβουλευτικής καθοδήγησης και των Business English.

Κάνετε ην εγγραφή σας στο: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZcqf-yhpzojHNebmM0KYsHZirUWw3Rn3bMw

Μετάβαση στο περιεχόμενο