Τι έκαναν οι πολίτες αυτήν την εβδομάδα; | 25 Μαΐου –31 Μαΐου

Τι έκαναν οι πολίτες αυτήν την εβδομάδα; | 25 Μαΐου –31 Μαΐου

Η ομάδα του συνΑθηνά σας παρουσιάζει χαρακτηριστικά στιγμιότυπα της εβδομάδας που πέρασε στο δήμο Αθηναίων και λίγο πιο μακριά!

Άλλη μια εβδομάδα πέρασε και οι Αθηναίοι βγήκαν και πάλι στους δρόμους. Ποιες είναι οι τρεις πιο δημοφιλείς ιδέες για χρήσεις της Δημοτικής Αγορά της Κυψέλης; Και πως λένε τις ιστορίες τους τα Ζωντανά Βιβλία; Η ομάδα του συνΑθηνά σας παρουσιάζει χαρακτηριστικά στιγμιότυπα της εβδομάδας που πέρασε στο δήμο Αθηναίων και λίγο πιο μακριά!

1. Tην Κυριακή, 31 Μαΐου, η Ζωντανή Βιβλιοθήκη βρέθηκε στο αίθριο του Μουσείου Μπενάκη και μας «διάβασε» πραγματικές ιστορίες ανθρώπων.

2. Την Παρασκευή, 29 Μαΐου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης των 470 ιδεών για την Δημοτική Αγορά της Κυψέλης. Η έκθεση συνεχίζεται μέχρι τις 7 Ιουνίου 2015. Ώρες Λειτουργίας: καθημερινά 11.00-14.00 & 18.00-21.00. 

3. Την Τετάρτη, μέλη του Wake Up Street, του κινήματος πρωινής γυμναστικής, άρχισαν τη μέρα τους λίγο νωρίτερα! Κάθε Τετάρτη πρωί τρέχουμε στους δρόμους της Αθήνας.

4. Σάββατο, 30 Μαΐου | Οι Αόρατες Διαδρομές κάνουν μια στάση στη Βαρβάκειο Αγορά. Οι «Αόρατες Διαδρομές» ξεκινούν κάθε Σάββατο από τα γραφεία της «σχεδίας» (Φαβιέρου 24-2, Μεταξουργείο, ώρα προσέλευσης 10.30 π.μ.). Για κρατήσεις θέσεων στείλτε μήνυμα είτε στο mail του περιοδικού info@shedia.gr, είτε στο inbox στη σελίδα του Facebook, είτε επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα του περιοδικού 2130231220.

5. To Σάββατο πραγματοποιήθηκε το «Παράθυρο Ανοιχτό» μια υπέροχη πολυπολιτισμική γιορτή. Με τη συμμετοχή των ΣΕΜ Δήμου Αθηναίων, ASANTE, ALMASAR, Αιθιοπία ΜΚΟ, Αλβανική Ομοσπονδία, Lalibela & Melissa!

Ραντεβού την επόμενη Δευτέρα! Να έχετε μια υπέροχη εβδομάδα, γεμάτη δράσεις για την Αθήνα! Η ομάδα του ΣυνΑθηνά    

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο