Τι έκαναν οι πολίτες αυτήν την εβδομάδα; | 18 Μαΐου –24 Μαΐου

Τι έκαναν οι πολίτες αυτήν την εβδομάδα; | 18 Μαΐου –24 Μαΐου

Η ομάδα του συνΑθηνά σας παρουσιάζει χαρακτηριστικά στιγμιότυπα της εβδομάδας που πέρασε στο δήμο Αθηναίων και λίγο πιο μακριά!

Άλλη μια εβδομάδα πέρασε και οι Αθηναίοι βγήκαν και πάλι στους δρόμους. Πώς μπορούμε να συνεργαστούμε καλύτερα; Πόσα μπορούν να κάνουν κάποιοι για έναν πεζόδρομο; Και ξέρουμε τα πάντα για την ιστορία της πόλης μας; Η ομάδα του συνΑθηνά σας παρουσιάζει χαρακτηριστικά στιγμιότυπα της εβδομάδας που πέρασε στο δήμο Αθηναίων και λίγο πιο μακριά!

1. Την Κυριακή τo Athens Workshops διοργάνωσε ένα πρακτικό εργαστήρι ο στη στέγη «ΣυνΑθηνά» ! Μάθαμε πώς παλέτες μπορούν να μεταμορφωθούν σε δεκάδες διαφορετικά σχέδια, όπως κρεβάτια, πολυθρόνες, τραπέζια, κάθετοι κήποι και πολλά άλλα.

2. Το 4ο Blcak Kordatian στον Πεζόδρομο της Μαυροκορδάτου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο! Ένα ολοήμερο φεστιβάλ με πολύ μουσική, τέχνη, street food και μπαζάρ από τους πιο δραστήριους δημιουργούς της Αθήνας.

3. Την Πέμπτη βρεθήκαμε στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών στα πλαίσια του Adhocracy. Σε ένα τρίωρο εργαστήριο, υπάλληλοι του δήμου Αθηναίων και πολίτες επιχείρησαν να απαντήσουν στο ερώτημα: «Πώς μπορούμε να συνεργαστούμε καλύτερα όταν οργανώνονται δράσεις ομάδων πολιτών για την Αθήνα;»

4. Ένα μοναδικό ταξίδι στην άγνωστη βυζαντινή Αθήνα διοργάνωσαν οι Atenistas. To 5o Open Walk Athens πραγματοποιήθηκε την Κυριακή!

5. Την Κυριακή, οι Ζωγράφοι σε δράση για τα παιδιά γιόρτασαν πέντε χρόνια προσφοράς! Χρόνια δημιουργικά!

Ραντεβού την επόμενη Δευτέρα! Να έχετε μια υπέροχη εβδομάδα, γεμάτη δράσεις για την Αθήνα! Η ομάδα του ΣυνΑθηνά

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο