Η PRAKSIS έχει γενέθλια!

Η PRAKSIS έχει γενέθλια!

Η PRAKSIS, με βάση τα δύο Πολυϊατρεία στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη, τις Κινητές Ιατρικές της μονάδες στα σύνορα, το Κέντρο Υποδοχής Ασυνόδευτων Ανηλίκων στην Πάτρα, τα Κέντρα Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων (Αθήνα και Πειραιά) προσφέρει εδώ και 18 χρόνια άμεση και δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ψυχολογική και νομική υποστήριξη σε γηγενείς άστεγους, άπορους, ανασφάλιστους, νεο-αφιχθέντες αιτούντες άσυλο, πρόσφυγες και μετανάστες, παλιννοστούντες, ασυνόδευτους ανηλίκους, παιδιά των φαναριών, αποφυλακισμένους καθώς και σε άλλες κοινωνικά και οικονομικά αποκλεισμένες ομάδες.

Mε το μοναδικό σε προληπτικό χαρακτήρα πρόγραμμα (Συν στο Πλην) προστατεύει οικογένειες Ελλήνων οι οποίοι λόγω ανεργίας αντιμετωπίζουν έντονο πρόβλημα επιβίωσης και απειλούνται από αποκλεισμούς. Με κινητές μονάδες εξέτασης παρέχει δωρεάν εξετάσεις με το στοματικό υγρό (όπου το αποτέλεσμα βγαίνει σε 20 λεπτά) για τον ιό τουH.I.V και την Ηπατίτιδα C. Λειτουργεί επίσης σε 24ωρη βάση τηλεφωνική γραμμή ενημέρωσης -800 11 11 600- για τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νοσήματα και τον H.I.V .

 Η  PRAKSIS μας προσκαλεί στη μουσική βραδιά που διοργανώνει για τα 9 χρόνια κοινωνικής συμμετοχής, ενεργής δράσης και αλληλεγγύης  στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο (Λ. Συγγρού) το Σάββατο 02 Νοεμβρίου και ώρα 21.00  για να γιορτάσουμε μαζί τις πράξεις μας, που συμβάλλουν σε μία καλύτερη κοινωνία. Θα τραγουδήσουν: Λένα Αλκαίου, Πένυ Ξενάκη, Μαρία Κανελοπούλου. Την βραδιά θα ανοίξει η DJ Miss Di.  

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο