Το Career Fair.4all επιστρέφει στην Τεχνόπολη

Το Career Fair.4all επιστρέφει στην Τεχνόπολη

Η διοργάνωση για την πρόσβαση ατόμων με αναπηρία στην αγορά εργασίας επιστρέφει στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων στις 29/4. Το συνΑθηνά θα είναι εκεί.

Μετά την πρώτη του επτυχημένη διοργάνωση , το Career Fair.4all επανέρχεται και φέτος στις 29 Απριλίου 2017 στην Τεχνόπολη δήμου Αθηναίων με τον τίτλο Career Fair.4all “People with Abilities, Companies with Perception”. Βασικός άξονας του Career Fair.4all είναι η προσωπική επαφή των ατόμων με στελέχη εταιρειών μέσω της πραγματοποίησης συνεντεύξεων ή της συζήτησης πάνω στο βιογραφικό του υποψηφίου και η ενδυνάμωση του επαγγελματικού τους προφίλ. Φέτος σκοπός μας είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση ακόμη μεγαλύτερου μέρους της κοινωνίας για την ανάγκη και τα οφέλη ένταξης στον εργασιακό χώρο ενός ενεργού ανθρώπινου δυναμικού που παραμένει αναξιοποίητο. Κύριος στόχος είναι η συμμετοχή περισσότερων ατόμων με αναπηρία, η προσέλκυση περισσότερων εταιριών, η πραγματοποίηση περισσότερων συνεντεύξεων με απώτερη επιδίωξη την ένταξη των ατόμων αυτών στην αγορά εργασίας.

Στο ευρύ πλαίσιο των συνεργειών που αναπτύσσουν οι φορείς διοργάνωσης για την υλοποίηση του Career Fair.4all 2017, η ομάδα του συνΑθηνά του δήμου Αθηναίων θα λάβει μέρος στη διοργάνωση με το δικό της info point, το οποίο θα βρίσκεται στον χώρο του μηχανουργείου από τις 10 π.μ. έως τις 5 μ.μ.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στο Career Fair.4all 2017 στο link: https://ethelon.typeform.com/to/v6w0rh
Προσβασιμότητα: Τόσο το The Cube Athens όσο και η Τεχνόπολη δήμου Αθηναίων είναι πλήρως προσβάσιμοι και διαθέτουν τουαλέτα και parking(Tεχνόπολη) για ΑμεΑ και η οργανωτική θα φροντίσει για την υπόλοιπη προσβασιμότητα της εκδήλωσης με διερμηνείς τόσο στο σεμινάριο όσο και κατά τη διάρκεια του Career Fair.4all, χάρτες σε Braille γραφή, μεγαλογράμματη γραφή, συνοδοί, κ.α.
Παράλληλες δραστηριότητες: Την ημέρα εκείνη, εκτός από την Ημέρα Καριέρας, θα πραγματοποιηθούν διάφορες ομιλίες σχετικές με θέματα αναπηρίας, προσβασιμότητας και ισότητας οι οποίες θα είναι ανοιχτές προς όλους, καθώς και διαγωνισμός επιχειρηματικότητας, το Hack.4all.

Το Career Fair.4all διοργανώνεται από την ethelon με την υποστήριξη του kariera.gr σε συνδιοργάνωση με την Τεχνόπολη δήμου Αθηναίων.

Περισσότερες πληροφορίες για τη δράση εδώ

Παρακολουθήστε επίσης το video από την περσινή διοργάνωση. 

 

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο