Πρόγραμμα επιμορφωτικών δράσεων Ιουνίου στο Social Dynamo

Πρόγραμμα επιμορφωτικών δράσεων Ιουνίου στο Social Dynamo

Οι συνεδρίες και τα σεμινάρια που φιλοξενούνται στο Social Dynamo τον Ιούνιο, μήνα αφιερωμένο στη διαχείριση έργου στις MKO.

Οι συνεδρίες και τα σεμινάρια που φιλοξενούνται στο Social Dynamo τον Ιούνιο, μήνα αφιερωμένο στη διαχείριση έργου στις MKO.

Το Social Dynamo, η από κοινού πρωτοβουλία του Ιδρύματος Μποδοσάκη και του δήμου Αθηναίων να δημιουργήσουν έναν χώρο για την ενδυνάμωση, μάθηση και δικτύωση των φορέων και των άτυπων ομάδων της κοινωνίας πολιτών στο Σεράφειο του δήμου Αθηναίων (Κτίριο Β’ 2ος όροφος), συνεχίζει τις επιμορφωτικές του δράσεις. Το κέντρο βάρους των δράσεων του Ιουνίου αφορά τη θεματική της διαχείρισης έργου στις ΜΚΟ.

Τρίτη 18 Ιουνίου, 1600 – 18:00
Συνεδρίες συμβουλευτικής σε λογιστικά & φοροτεχνικά ζητήματα
Δωρεάν συνεδρίες συμβουλευτικής προς οργανώσεις της κοινωνίας πολιτών από τα στελέχη της Quantum Business & IT Solutions . Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ

Πέμπτη 20 Ιουνίου, 16:00 – 19:00
Εισαγωγή στη διαχείριση έργου
Στόχος του εργαστηρίου είναι να αναπτυχθούν βασικές έννοιες και σημεία της διαχείρισης έργου, συνδέοντας τα προηγούμενα με τα επόμενα βήματα, και οι συμμετέχοντες/συμμετέχουσες να έχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα του σκελετού της διαδικασίας, καθώς και κάποια εργαλεία. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Παρασκευή 21 Ιουνίου, 15:00 – 17:00
Συνεδρίες συμβουλευτικής στον Ευρωπαϊκό Κανονισμό GDPR
Δωρεάν συνεδρίες συμβουλευτικής προς φορείς της κοινωνίας πολιτών σχετικά με την εφαρμογή του κανονισμού GDPR από τον νομικό σύμβουλο Γιάννη Καφφέ. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ

Δευτέρα 24 Ιουνίου, 15:00 – 18:00
Εργαστήριο «Budgeting Έργου»
Το εργαστήριο αφορά το budgeting προγραμμάτων Ευρωπαϊκής χρηματοδότησης, και θα στηριχτεί στο έργο HOMBAT (www.hombat.eu). Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ

Παρασκευή 28 Ιουνίου, 15:00 – 17:00
Συνεδρίες συμβουλευτικής για αιτήσεις χρηματοδότησης προς ιδρύματα
Η Βάλια Φράγκου προσφέρει υποστηρικτικές συμβουλές σε οργανώσεις της κοινωνίας πολιτών που επιθυμούν να καταθέσουν τις προτάσεις τους. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ. 

Περισσότερα: http://www.socialdynamo.gr/

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο