Πύλη Ελευθερίας

Πύλη Ελευθερίας

Η «Πύλη Ελευθερίας» ιδρύθηκε το 2012 με σκοπό τη καταπολέμηση κάθε μορφής κοινωνικού αποκλεισμού. Παρέχουν ψυχοκοινωνική στήριξη σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες.

Ειδικότερα υλοποιούν:
• προγράμματα που αφορούν τους έγκλειστους κρατούμενους, αποφυλακισμένους και το οικείο περιβάλλον τους
• πρόγραμμα υποστήριξης παιδιών κρατουμένων. Το πρόγραμμα των παιδιών των κρατουμένων γονέων, έχει σχεδιαστεί με πρωταρχικούς στόχους να προσφέρει ψυχοκοινωνική στήριξη στα παιδιά των κρατουμένων καθώς και να μειώσει τις αρνητικές επιπτώσεις που έχει επιφέρει η κράτηση. Απώτερος στόχος του προγράμματος η μερικώς έως και πλήρης ψυχοσυναισθηματική και κοινωνική αποκατάσταση και η παρέμβαση σε επίπεδο πρόληψης
• ομαδικές ψυχοθεραπευτικές παρεμβάσεις με σκοπό τη καταπολέμηση διαταραχών διάθεσης. Συγκεκριμένα έχουν υλοποιηθεί ομαδικά προγράμματα καταπολέμησης της Κατάθλιψης, ομαδικά προγράμματα για τη διαχείριση του Κοινωνικού Άγχους και την εκπαίδευση στη Διεκδικητικότητα και ομαδικά προγράμματα για την αντιμετώπιση της Γενικευμένης Αγχώδης Διαταραχής με ή χωρίς Κρίσεις Πανικού.
• ατομική συμβουλευτική σε άτομα που ανήκουν σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες καθώς και νομική /επαγγελματική συμβουλευτική στις ομάδες στόχου.
Π. Δημητρακοπούλου 18
ΤΚ 111 41 Άνω Πατήσια
Αθήνα
Ελλάδα
2108655039  6939776775 http://www.freedomgate.gr
Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο