20.04.2022

Αιτήσεις εθελοντισμού για το OPEN HOUSE Athens 2017

Open Calls
Πολιτισμός
Σύνδεσμος Εκδήλωσης
Αιτήσεις εθελοντισμού για το OPEN HOUSE Athens 2017

Deadline: 15/02/2017

Θέλεις κι εσύ να συμμετέχεις σε μια από τις μεγαλύτερες πολιτιστικές δράσεις της Αθήνας; Γίνε εθελοντής στο OPEN HOUSE Athens 2017! Σε περιμένουμε στην παρέα μας!

Το Open House είναι ένας από τους σημαντικότερους διεθνείς θεσμούς για την ανάδειξη και προώθηση της αρχιτεκτονικής. Η ιδέα ξεκίνησε από το Λονδίνο το 1992 και μέχρι σήμερα διαδόθηκε σε πολλές πόλεις ανά την υφήλιο αποκτώντας συστηματικούς επισκέπτες και υποστηρικτές. Η δράση Open House προσκαλεί το ευρύ κοινό να εξερευνήσει και να κατανοήσει την αξία της αρχιτεκτονικής και του δομημένου περιβάλλοντος.

Κάθε χρόνο για ένα Σαββατοκύριακο δημόσια και ιδιωτικά κτίρια ανοίγουν τις πύλες τους στο κοινό δωρεάν και η πόλη μετατρέπεται σε ένα μεγάλο μουσείο, με εκθέματα τα ίδια της τα κτίρια και την αρχιτεκτονική της.

Θέλεις κι εσύ να συμμετέχεις σε μια από τις μεγαλύτερες πολιτιστικές δράσεις της Αθήνας; Γίνε εθελοντής στο OPEN HOUSE Athens 2017! Συμπλήρωσε την αίτηση συμμετοχής στο: http://www.openhouseathens.gr/volunteers/application/ 

Σε περιμένουμε στην παρέα μας!

Μετάβαση στο περιεχόμενο