«σχεδία home» με καλοκαιρινές εκπλήξεις

«σχεδία home» με καλοκαιρινές εκπλήξεις

Οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις του «σχεδία home» περιλαμβάνουν ταλαντούχους σεφ, μουσικές εκπλήξεις αλλά και τη φιλοξενία του φεστιβάλ της Βωβούσας.

Οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις του «σχεδία home» περιλαμβάνουν ταλαντούχους σεφ, μουσικές εκπλήξεις αλλά και τη φιλοξενία του φεστιβάλ της Βωβούσας.

Ο πολυδιάστατος χώρος της οδού Κολοκοτρώνη που είναι άμεσα συνδεδεμένος με τη λειτουργία του περιοδικού δρόμου «σχεδία» μας περιμένει με πλήθος γευστικών, μουσικών και άλλων πολιτιστικών εκπλήξεων για όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Ταλαντούχοι σεφ, δημοφιλείς μουσικοί και αγαπημένοι ραδιοφωνικοί παραγωγοί – όλοι θα κάνουν μια στάση από το κέντρο της πόλης, στο πλαίσιο της σειράς εκδηλώσεων «9 ½ εβδομάδες στο σχεδία home».

Μουσικές Βραδιές

Μια σειρά από πάρτι και μουσικές βραδιές είναι προγραμματισμένα για τα Παρασκευοσάββατα του καλοκαιριού. Το πρόγραμμα είναι:
Παρασκευή 17.07.20 | Party. Μουσικές από τον Στρατή-Άγγελο Σούντρη, ντράμερ του συγκροτήματος Locomondo (από τις 19.00)
Παρασκευή 24.07.20 | Party. Μουσικές από τον Γιάννη Χρυσογόνου – Best Radio 92.6 (από τις 19:00)
Παρασκευή 31.07.20 | Party. Μουσικές από τον Γιώργο Ρήγο (από τις 19:00)
Σάββατο 08.08.20 | Pop-up concert. Molyvos Musical Moments 2020 με τους σολίστες Ιόνιαν Ηλία Καντέσα (βιολί) και Vashti Hunter (βιολί) (20:00)
Παρασκευή 28.08.20 | Party. Μουσικές από τον Γιώργο Μπακαλάκο & τον Μανώλη Οικονόμου – En Lefko 87.7 (από τις 19:00)
05.09.20 | Closing Grand Party

Γευσιγνωσία

Σεφ γνωστοί για το μεράκι, το γούστο και την ποιότητα των δημιουργιών τους, πιάνουν τα ηνία της κουζίνας και δημιουργούν αποκλειστικά για τους επισκέπτες του «σχεδία home».

Σάββατο 18.07.20 | Γευσιγνωσία: Special πρωινό με τη σεφ Γωγώ Δελογιάννη (10:00 – 14:00, η κράτηση είναι απαραίτητη)
Σάββατο 25.07.20 | Γευσιγνωσία «Evolution of Meat». Ο σεφ Αλέξανδρος Καίσαρης, μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος, μαγειρεύει για τους φίλους της «σχεδίας» και του «σχεδία home» (20:00, η κράτηση είναι απαραίτητη)
Σάββατο 01.08.20 | Γευσιγνωσία: «Μεσογειακή ορεινή γεύση τον 20ο αιώνα». Ο σεφ Παναγιώτης Μπουρτσουκλής, μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος μαγειρεύει για τους φίλους της «σχεδίας» και του «σχεδία home» (20:00, η κράτηση είναι απαραίτητη)

Φεστιβάλ Βωβούσας

Ένα μικρό δείγμα του φεστιβάλ που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο χωριό της Βωβούσας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όλοι όσοι επισκεφθούν το «σχεδία home» από τις 16 έως τις 22 Ιουλίου. Το Φεστιβάλ Βωβούσας, το μοναδικό ορεινό φεστιβάλ για τις τέχνες, εφορμά στο κλεινόν άστυ και σε συνδιοργάνωση με το ελληνικό περιοδικό δρόμου «σχεδία» παρουσιάζουν μια αξέχαστη βραδιά.
Η Ήπειρος κατεβαίνει στην Αθήνα και η μαγειρική μπλέκεται με την χαρακτική τέχνη και την παραδοσιακή μουσική σε μια μοναδική συνάντηση στο κέντρο της πόλης.
Η δημιουργική ομάδα των ΗΗ – (Ήρα Σπαγαδώρου / Ηλιάνα Αλεξάνδρου) εκθέτουν τη σειρά χαρακτικών «Με το μάτι», αντλώντας την έμπνευση τους από τη βωβουσιώτικη μαγειρική. Η χαράκτρια/ ζωγράφος Ήρα Σπαγαδώρου και η creative/ illustrator Ηλιάνα Αλεξάνδρου απεικονίζουν συνταγές-μαρτυρίες μιας άλλης εποχής, όπου οι δυσκολίες του ορεινού περιβάλλοντος και η έλλειψη υλικών ξεπερνιόνταν με απλότητα, αλλά και πληρότητα.
Διάρκεια έκθεσης: 16 – 22 Ιουλίου

Και μην ξεχνάς: υποστηρίζοντας τις δράσεις του «σχεδία home», στηρίζεις τους σκοπούς μιας οργάνωσης που μάχεται για πιο αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης και για την ενδυνάμωση των ανθρώπων που διαβιούν σε συνθήκες δρόμου.

Περισσότερες πληροφορίες στο https://shediahome.gr/

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο