Νίνα Σκύλοι Βοηθοί

Νίνα Σκύλοι Βοηθοί

Είμαστε μία αστική μη κερδοσκοπική εταιρία που παρέχει σκύλους βοηθείας, κυρίως σε παιδιά με ορατές και μη ορατές αναπηρίες, κατ’ εξαίρεση σε ενήλικες και άτομα τρίτης ηλικίας με άνοια. Επίσης, εκπαιδεύουμε σκύλους βοηθούς συνεδριών που πραγματοποιούν ατομικές ή ομαδικές συνεδρίες και επισκέψεις σε ιδρύματα με την συνεργασία ειδικών επιστημόνων.

Στόχος μας είναι α εκπαιδεύουμε σκύλους βοηθούς για παιδιά με ορατές και μη ορατές αναπηρίες, κατ’ εξαίρεση για ενήλικες και άτομα τρίτης ηλικίας και σκύλους βοηθούς συνεδριών. Αυτό γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Όραμά μας είναι να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής των παιδιών με αναπηρίες, ενηλίκων, ατόμων τρίτης ηλικίας και των οικογενειών τους.Ευχή και επιθυμία μας είναι να γίνουν γνωστές και αποδεκτές όλες οι αξίες των υπηρεσιών μας.

Ενημερώνουμε τους Έλληνες για τις αξίες και τις υπηρεσίες των σκύλων βοηθών και πως αυτές μπορούν να βελτιώσουν την καθημερινότητα των ευπαθών ομάδων. Δουλεύουμε ώστε να γίνουν γνωστές αυτές οι αξίες στην νέα γενιά των Ελλήνων και να καταλάβουν πόσο σημαντικό και καθοριστικό ρόλο  μπορούν να παίξουν τα ζώα στην ζωή τους.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: +30 6944 809 642 ~ +302314001676

Email: ninaservicedogs@gmail.com

 

Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης 

Website: http://www.ninaservicedogs.com/el/service-dogs

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100064808045674

Instagram: https://www.instagram.com/ninaservicedogs/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCFTwP2QBlayHRID04oYH3eQ

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο