ΚΜΟΠ | Κέντρο Κοινωνικής Δράσης και Καινοτομίας

ΚΜΟΠ | Κέντρο Κοινωνικής Δράσης και Καινοτομίας

Το ΚΜΟΠ – Κέντρο Κοινωνικής Δράσης και Καινοτομίας είναι μία από τις παλαιότερες οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών στην Ελλάδα, έχοντας 45 χρόνια εμπειρίας στην παροχή υπηρεσιών κοινωνικής υποστήριξης και στην υλοποίηση κοινωνικών προγραμμάτων και πρωτοβουλιών. Ο οργανισμός ιδρύθηκε το 1977 στην Αθήνα. Σήμερα, έχει επεκτείνει την παρουσία του σε 5 χώρες, ενώ λειτουργεί μόνιμα γραφεία στην Αθήνα, τον Πειραιά, τη Θεσσαλονίκη, τις Βρυξέλλες, τα Σκόπια και τα Τίρανα.

Αξιοποιώντας τη σημαντική εμπειρία του στο πεδίο, το ΚΜΟΠ μελετά, αναλύει, προτείνει λύσεις και παρεμβαίνει για την αντιμετώπιση σύγχρονων κοινωνικών προκλήσεων με όρους δικαιοσύνης, καινοτομίας, βιωσιμότητας και ισόρροπης ανάπτυξης. Στηρίζει έμπρακτα τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες μέσα από την παροχή κοινωνικών υπηρεσιών, την υλοποίηση καινοτόμων πρωτοβουλιών, την εκπαίδευση και την ανάπτυξη τεχνογνωσίας σε θέματα κοινωνικής πολιτικής.

Τα τελευταία 20 χρόνια, το ΚΜΟΠ έχει υλοποιήσει περισσότερες από 400 κοινωνικές πρωτοβουλίες από τις οποίες έχουν επωφεληθεί πάνω από 85.000 άτομα.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Email: communication@kmop.org

Τηλέφωνο: 2103637547

Διεύθυνση: Aιγινήτου 21, Κηφισιά

 

Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης:

Site: www.kmop.org

Facebook: https://www.facebook.com/kmop.eu/

Instagram: https://www.instagram.com/kmop_org/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCHIq1YO8QxXiuPQcwi78i2w

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/6803773/admin/

Twitter: https://twitter.com/kmop_org

 

 

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο