Απ’ουσία

Απ’ουσία

Η απ’Ουσία Κοιν.Σ.Επ. ασχολείται με τον σχεδιασμό και την υλοποίηση εκπαιδευτικών και πολιτιστικών προγραμμάτων βιωματικού χαρακτήρα.

Τα μέλη της ομάδας προέρχονται από διαφορετικά επιστημονικά πεδία προσεγγίζοντας διαθεματικά και διεπιστημονικά όλες τις δράσεις που σχεδιάζουν.

Η απΌυσία σχεδιάζει και υλοποιεί βιωματικά εργαστήρια για μαθητές/ριες όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων (από προσχολική ηλικία έως έφηβους/ες), τα οποία βασίζονται σε ποικίλες θεματικές, όπως τα ανθρώπινα δικαιώματα, η διαφορετικότητα και οι διακρίσεις, η περιβαλλοντική εκπαίδευση, η φιλαναγνωσία και η τέχνη από παιδιά για παιδιά. Επίσης, διοργανώνει και υλοποιεί μονοήμερα ή πολυήμερα Φεστιβάλ παιδικού βιβλίου με διαδραστικές αφηγήσεις βιβλίων, βιβλιοπαρουσιάσεις και εργαστήρια δημιουργικής γραφής, καθώς και θεματικές εκδηλώσεις πολιτιστικού ενδιαφέροντος για παιδιά και γονείς στον δημόσιο χώρο, σε Δήμους εντός και εκτός Αττικής. Τέλος, σε συνεργασία με εγκεκριμένα Ιδρύματα και φορείς σχεδιάζει εκπαιδευτικό υλικό και υλοποιεί εκπαιδεύσεις για εκπαιδευτές (εκπαιδευτικούς/παιδαγωγούς, εμψυχωτές/ριε, μουσειολόγους κ.α.) στα προαναφερθέντα πεδία ενδιαφέροντος, παρέχοντας τεχνογνωσία και εκπαιδευτικό υλικό βιωματικής και μη τυπικής μάθησης.

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

απ’Ουσία Κοιν.Σ.Επ.

apousia.koinsep@gmail.com

FB: apousia.koinsep

IG: apousia_koinsep

Site: https://www.apousia.com/

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο