COM_IE_NOT_SUPPORTED

For english follow this link.

Γίνε τεχνικός δικτύων με την πιο σημαντική πιστοποίηση στο χώρο των δικτύων!

 Οι υπολογιστές και το Internet αποτελούν κομμάτι της καθημερινότητας μας. Οι περισσότερες θέσεις εργασίας σήμερα απαιτούν το χειρισμό των ηλεκτρονικών υπολογιστών και άλλων συσκευών.  Ακόμα περισσότερη ανάγκη υπάρχει για ειδικές γνώσεις πληροφορικής και υποστήριξης δικτύων. 

Το SolidarityNow συνεργάζεται με την Cisco, τη μεγαλύτερη εταιρία στον χώρο των δικτύων, και σου δίνει την ευκαιρία να εκπαιδευτείς και να προετοιμαστείς για θέσεις Τεχνικού Δικτύων με τα προσόντα που απαιτούνται στην αγορά! 

Σε ποιους απευθύνεται το πρόγραμμα; 

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Cisco Certified Network Associate (CCNA) Εισαγωγή στα δίκτυα, απευθύνεται σε όλες και όλους.  

Δίνει την δυνατότητα σε όσους το παρακολουθήσουν να είναι ένα βήμα μπροστά στην αγορά εργασίας, και να αποκτήσουν τα απαραίτητα προσόντα για να εργαστούν σαν τεχνικοί Δικτύων σε επιχειρήσεις, δημόσιες υπηρεσίες, εκπαιδευτικά ιδρύματα  ή σαν ελεύθεροι επαγγελματίες στο χώρο των τηλεπικοινωνιών. 

Το CCNA είναι μια πολύ σημαντική πιστοποίηση που σε προετοιμάζει επαγγελματικά για μια καριέρα στο χώρο της τεχνολογίας, στο σχεδιασμό και την υλοποίηση δικτύων, διασύνδεσης και παραμετροποίησης του δικτυακού εξοπλισμού της Cisco που χρησιμοποιούν όλες οι μεγάλες επιχειρήσεις

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Πρακτική εξάσκηση Πλήρες εκπαιδευτικό υλικό εγκεκριμένο από τη Cisco Πρόσβαση στην εκπαιδευτική Πλατφόρμα εκπαίδευσης Cisco

Γιατί είναι αυτό το σεμινάριο για μένα; Tι παρέχεται;

Η ύλη του Cisco Routing and Switching (R&S) καλύπτει πολλούς τομείς σχετικά με τα δίκτυα. Ξεκινώντας από βασικά στοιχεία όπως η καλωδίωση μέχρι πιο πολύπλοκα όπως routing, switching, troubleshooting, ασύρματα δίκτυα και ασφάλεια. Στη διάρκεια του σεμιναρίου θα μάθεις πώς να διαχειρίζεσαι, να στήνεις και να υποστηρίζεις δίκτυα εταιρειών και αναγνωρίζεις τα πρωτόκολλα επικοινωνίας τηλεπικοινωνιών, να παρέχεις την απαραίτητη ασφάλεια, και να υποστηρίζεις χρήστες δικτύων, αλλά και πως αντιμετωπίζεις διαδικτυακές βλάβες! Η ύλη επίσης, καλύπτει τις βασικές αρχές σχεδιασμού και υλοποίησης IP δικτύων, βάση της σουίτας πρωτοκόλλων TCP/IP, με έμφαση σε νέες τεχνολογίες όπως το IPv6, το IoE και το IoT.  

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα μπορείς να εργαστείς ως: IT Support technician, IT Administrator, Τεχνικός τηλεπικοινωνιών, Network Administrator, System Administrator, Βοηθός Διαχείρισης Δικτύων, IT Network Specialist, Network Engineer. Επιπλέον θα έχεις όλες τις γνώσεις για να προχωρήσεις την καριέρα σου σε πιο εξειδικευμένα θέματα δικτύων.

Μαζί με τον άρτιο εξοπλισμό του εργαστηρίου μας και με μια σειρά από τακτικά τεστ αξιολόγησης και την καθοδήγηση από εκπαιδευτές με 15ετή εμπειρία στον χώρο της τεχνολογίας, θα αποκτήσεις ανταγωνιστικές γνώσεις και ταυτόχρονα θα προετοιμαστείς για την τελική διαδικασία πιστοποίησης. 

Πιστοποίηση

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του σεμιναρίου και των σχετικών εξετάσεων, λαμβάνετε Βεβαίωση παρακολούθησης από τη Cisco. 

Στο πλαίσιο της εκπαίδευσης, δίνεται η δυνατότητα συμμετοχής και προετοιμασίας σε εξετάσεις που οδηγούν σε επίσημη πιστοποίηση, ώστε να μπορεί κανείς να εργαστεί ως τεχνικός δικτύων.  

Επιπλέον, όσοι έχουν παρακολουθήσει τα μαθήματα “Cisco Certified Network Administrator” μπορούν εύκολα να συνεχίσουν τους κύκλους σπουδών CCNA2. 

Ολοκληρώνοντας το ακαδημαϊκό πρόγραμμα μπορείτε να συμμετάσχετε στις εξετάσεις πιστοποίησης για το CCNA Routing and Switching σε ένα εξουσιοδοτημένο Pearson VUE εξεταστικό κέντρο.

Διάρκεια

Το CCNA Introduction to Networks είναι πρόγραμμα 70 ωρών. Οι ώρες μαθημάτων θα ανακοινωθούν όταν ξεκινήσει το πρόγραμμα.  

Προαπαιτούμενα

Βασικές γνώσεις υπολογιστών Βασικές δεξιότητες χρήσης του Διαδικτύου Βασικές δεξιότητες χρήσης λειτουργικών συστημάτων υπολογιστή Το IT Essentials, Comptia A+ ή το Network+ ευπρόσδεκτα Οι συμμετέχοντες θα αφιερώνουν 20-25 ώρες/βδομάδα για μελέτη στο σπίτι. Αν δεν διαθέτετε αρκετό χρόνο, αυτό δεν είναι το πρόγραμμα για εσάς. Θα υπάρχουν απαιτούμενες εργασίες κάθε εβδομάδα. Εάν δεν κάνετε τις εργασίες, δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε το μάθημα. Κάθε επόμενο μάθημα βασίζεται στο προηγούμενο. Χρειάζεται να παρακολουθείτε τα μαθήματα 8 ώρες την εβδομάδα. Το σεμινάριο θα διαρκέσει περίπου 4 μήνες. Το σεμινάριο απευθύνεται σε κατοίκους Αθηνών.  To πρόγραμμα προσφέρεται σε όλους και όλες, ανεξαρτήτως εθνικότητας.  Απαιτείται καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Κόστος

Η συμμετοχή στην εκπαίδευση είναι δωρεάν για όλους τους/τις συμμετέχοντες/σες.

Για περισσότερες πληροφορίες, στείλτε email στη διεύθυνση [email protected]

ή [email protected]

ΔΗΛΩΣΕ ΤΩΡΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 08/09/2019 ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ONLINE ΦΟΡΜΑ Παρακαλώ συνδεθείτε για να καταχωρίσετε open call