Η τριήμερη διοργάνωση του οργανισμού Ethelon έρχεται στο Σεράφειο του δήμου Αθηναίων από τις 5 έως τις 7 Δεκεμβρίου.

Ένα τριήμερο αφιερωμένο στον εθελοντισμό γεμάτο ομιλίες, εργαστήρια και δράσεις, όπου εθελοντές, εταιρίες και Κοινωνία των Πολιτών έρχονται κοντά για μια ακόμη χρονιά και μαθαίνουν πως κάθε μικρό βήμα είναι η απαρχή μεγάλων αλλαγών με θετικό κοινωνικό αντίκτυπο.

Το concept της φετινής διοργάνωσης είναι The butterfly effect ή αλλιώς το φαινόμενο της πεταλούδας: Ήξερες ότι το χτύπημα των φτερών μιας πεταλούδας στον Αμαζόνιο μπορεί να προκαλέσει βροχή στην Κίνα;

Με μια απειροελάχιστη μεταβολή γεννιούνται αλλαγές και εξελίξεις που χωρίς αυτή, δε θα αντικρίζαμε ποτέ.

Ο εθελοντισμός δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια βροχή θετικών αλλαγών.

Tα φετινά ethelon Days είναι η ευκαιρία να ανακαλύψουμε πως κάθε μας μικρό βήμα είναι μια μεγάλη συνεισφορά με θετικό αντίκτυπο για όλη την κοινωνία.

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης συνοπτικά:

👉 Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου: εναρκτήρια ομιλία και γνωριμία στο πλαίσιο της πρώτης δράσης, όπου θα τεθούν οι βάσεις για τις επόμενες 2 ημέρες.

👉 Την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου η ημέρα είναι αφιερωμένη στις ταυτόχρονες κοινωνικές δράσεις στο κέντρο της Αθήνας. Οι συμμετέχοντες χωρίζονται σε ομάδες και στέλνουν παντού το μήνυμα των ethelon Days

👉 Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου είναι αφιερωμένο στις ομιλίες και στα εργαστήρια για εθελοντές, εταιρίες και ΜΚΟ με σκοπό την ανταλλαγή γνώσεων γύρω από τον εθελοντισμό.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης