Η Ακαδημία Επιχειρηματικότητας σας προσκαλεί στην εκδήλωση 'Μικροένταξη μεταναστών: Εργαλεία για εκπαιδευτές και εκπροσώπους της αγοράς εργασίας' που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 18:00 - 19:30.

Το θέμα είναι η ενημέρωση εκπροσώπων της αγοράς εργασίας και εκπαιδευτών πάνω σε θέματα διαπολιτισμικότητας με στόχο την καλύτερη μικροένταξη μεταναστών τόσο στην κοινωνική όσο και την επαγγελματική ζωή της χώρας υποδοχής.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου 'MiMi - Migrants' microintegration into work and social life' το οποίο επικεντρώνεται στην προσφορά πρακτικών λύσεων και εκπαιδευτικού υλικού για την καθημερινή εργασία με μετανάστες με στόχο τη βελτίωση της προσωπικής τους ένταξης στην αγορά εργασίας και την κοινωνία.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα φιλοξενηθούν παρεμβάσεις από οργανισμούς και φορείς που δουλεύουν πάνω στην μικροένταξη των μεταναστών, ενώ θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα του έργου 'MiMi', δίνοντας το έναυσμα για περαιτέρω συζήτηση πάνω στο θέμα αυτό.

Τοποθεσία διεξαγωγής εκδήλωσης: Εκπαιδευτικός Σύνδεσμος Αθηνών «ΗΦΑΙΣΤΟΣ», Τσίλλερ 61, 11144, Αθήνα (πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ Άγιος Ελευθέριος).

Ημερομηνία & Ώρα: Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, 18:00 - 19:30

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση μπορείτε να βρείτε στο https://bit.ly/3wZivLs