Τo  Athens Art  (athens-art.gr) διοργανώνει το πρώτο Festival, με τίτλο Athens Art Festival,  τον Απρίλιο 2021 (9-11/4/2021) , στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, που έχει συνδεθ εί στη συνείδηση του κόσμου για εκδηλώσεις.

  Καλούμε όλους τους καλλιτέχνες  επαγγελματίες, ερασιτέχνες και τους φορείς που θέλουν να αναδείξουν τη δουλειά τους και την αγάπη τους για την τέχνη. 

Μουσικοί, ηθοποιοί, φωτογράφοι, χορευτές, εικαστικοί, σχεδιαστές μόδας, συγγραφείς, ποιητές, συλλέκτες, ζωγράφοι, ταχυδακτυλουργοί, γλύπτες, κινηματογραφιστές, χαράκτες, γραφίστες, μικροτέχνες, κομμωτές , αισθητικοί, cosplayers, μοντελίστες, γκραφιτάδες…

 όλοι μαζί ενωμένοι! 

  Είναι  η πρώτη μας δράση που διοργανώνουμε  προκειμένου να αναδείξουμε τις τέχνες και τον πλούσιο πολιτισμό μας, συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη δεξιοτήτων ώστε να γνωρίσει  το κοινό μια μεγάλη ποικιλία από όλες τις τέχνες με τις οποίες θα μπορούσε να καταπιαστεί κάποιος σαν ερασιτεχνική ασχολία ή ακόμα και σαν επαγγελματική.  

 Προσπαθούμε να φτιάξουμε το ιδανικό φεστιβάλ σε πείσμα των δύσκολων καιρών που βιώνουμε, σηματοδοτώντας  μία ελπιδοφόρα κίνηση για τα καλλιτεχνικά δρώμενα στη χώρα μας.

Στόχοι:

 H συνάντηση καλλιτεχνών και φορέων, που αφορούν στις καλλιτεχνικές ασχολίες.

 Η δημιουργία κατάλληλου περιβάλλοντος για τη γνωριμία των επισκεπτών με ικανό αριθμό αντικειμένων ερασιτεχνικής και μη, ασχολίας.

 Προσδιορισμός των αρχών στην προσέλκυση και μύηση νέων ερασιτεχνών και επαγγελματιών στις υπάρχουσες ασχολίες.

   Αυτή η δράση θα δώσει τη δυνατότητα στο κοινό να δει το έργο σας να εμπνευστεί από αυτό με πιθανό σκοπό να δημιουργήσει κάτι δικό του. Δίνεται η ευκαιρία στις σχολές ( δραματικές, ωδεία κ.α.) να δώσουν την ευκαιρία στους σπουδαστές τους να παρουσιάσουν τη δουλειά τους ώστε να προβληθεί το έργο που γίνεται στην εκάστοτε σχολή και να γίνουν ευρέως γνωστοί σε μια μεγάλη γκάμα επισκεπτών.

Στο  Athens Art Festival  δημιουργούμε μία φυσική πλατφόρμα άμεσης επαφής και διάδρασης με θέματα μέσα από τις παρακάτω ενότητες:

    • Μουσική ( live,παρουσίαση μουσικών σχημάτων, dj set ) 

    • Χορός    (επίδειξη χορευτικών ομάδων)

    • Θέατρο, Stand up comedy ( παραστάσεις, σκετς) 

    • Εικαστικά, Φωτογραφία, Ζωγραφική ( εκθεσιακός χώρος)

    • Μοντελισμός, Βιβλίο, Συλλογές, Χειροτεχνία ( εκθεσιακός χώρος)

    • Επιτραπέζια, Στρατηγική, Παιχνίδια  ( εκθεσιακός χώρος)

    • Youtubers, Instagrammers ( meet up, live, επιδείξεις)

Την όλη καλλιτεχνική επίβλεψη την έχει ο Art director P.J. Thanos

(Παναγιώτης Θάνος) σχεδιαστής μόδας – Ενδυματολόγος.

(για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 697 8401473)

 Ακολουθήστε μας τώρα στο instagram https://www.instagram.com/athensart.gr/

Εκδήλωση ενδιαφέροντος στο Email. [email protected]