😢 Λυπούμαστε, προς το παρόν δεν υποστηρίζουμε IE 11 και παλαιότερους browser, παρακαλώ επιλέξτε συγχρονους browser οπως firefox, chrome, safari, Microsoft edge.

OI ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ
OI ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ

20 σχήματα προκρίνονται στη Β' Φάση του co-Athens, από τις 58 αιτήσεις που παρελήφθησαν ηλεκτρονικά, μέχρι και τις 3 Φεβρουαρίου 2020, σύμφωνα με την αξιολόγηση της Επιτροπής που όρισε η Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών (E.A.T.A. A.E.).

Τα σχήματα που προκρίνονται είναι τα παρακάτω, με σειρά κατάταξης:

1. Victoria Square Project
2. ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΜΚΟ – OΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗ
3. Όχι Παίζουμε
4. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ANASA
5. Τέχνης Πολιτεία και ομάδα κατοίκων Κολωνού
6. Caravan Project
7. Αντώνιος Σηφάκης, Σπυρίδων Παπαδέλης
8. Zααταρ
9. Urban Layers - Πολύνα Ξηραδάκη, Εμμανουέλα Κυριακοπούλου
10. ΙΑΣΙΣ Aμ.Κ.Ε.
11. ActionAid Ελλάς
12. Φόρουμ Συριακής και Ελληνικής Νεολαίας
13. Fabrica Athens & Βάσια Βαλκανιώτη
14. ΗΛΕΚΤΡΑ ENERGY
15. Τσιτσιρίγκος Γεώργιος, Φίλιππος Στρατάκης, Βαρβαρούσης Άγγελος, Μπιλιούρη Χριστίνα, Πανταζίδου Μάρω, Πιστικός Ηλίας, Πετρίδης Πάνος
16. Musikarama & Community Arts Lab
17. Athens Makerspace
18. ΔΙΑΒΑΖΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ
19. Impact Hub Athens
20. TAG GREEN ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ

Στο επόμενο διάστημα, τα παραπάνω σχήματα θα κληθούν να δημιουργήσουν νέες ομάδες μαζί με τους πρόσφυγες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Curing the Limbo, ώστε να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν από κοινού, δράσεις με θετικό κοινωνικό αντίκτυπο στις γειτονιές της Αθήνας.

Το Curing the Limbo (2018-2021) είναι ένα ευρωπαϊκό πιλοτικό πρόγραμμα του δήμου Αθηναίων που υλοποιείται με τη στρατηγική συνεργασία του Πανεπιστημίου Αθηνών, της Catholic Relief Services (CRS), της International Rescue Committee (IRC) και της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών (ΕΑΤΑ). Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης μέσω της Πρωτοβουλίας Αστικές Καινοτόμες Δράσεις (UIA).
curing-the-limbo european-union uia


Παρακαλώ συνδεθείτε για να καταχωρίσετε open call