😢 Λυπούμαστε, προς το παρόν δεν υποστηρίζουμε IE 11 και παλαιότερους browser, παρακαλώ επιλέξτε συγχρονους browser οπως firefox, chrome, safari, Microsoft edge.

Οι ομάδες

Ομάδες πολιτών με ή χωρίς νομική προσωπικότητα, σωματεία, σύλλογοι, κοινωνικές επιχειρήσεις, μη κερδροσκοπικοί οργανισμοί και όλοι όσοι υλοποιούν δράσεις προσανατολισμένες στο κοινό όφελος είναι ευπρόσδεκτοι στο συνΑθηνά. Πραγματοποιείς κι εσύ δράσεςι για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην πόλη; Μπορείς τώρα να δημιουργήσεις το προφίλ της ομάδας σου στην ιστοσελίδα του συνΑθηνά και να συμμετάσχεις σε ένα οικοσύστημα που νοιάζεται για το καλό της πόλης. Σε περιμένουμε!Oμάδες πολιτών με ή χωρίς νομική προσωπικότητα, σωματεία, σύλλογοι, κοινωνικές
επιχειρήσεις, μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί και όλοι όσοι υλοποιούν δράσεις προσανατολισμένες στο κοινό όφελος είναι ευπρόσδεκτοι στο συνΑθηνά. Πραγματοποιείς κι εσύ δράσεις για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην πόλη; Μπορείς τώρα να δημιουργήσεις το προφίλ της ομάδας σου στην ιστοσελίδα του συνΑθηνά και να συμμετάσχεις σε ένα οικοσύστημα που νοιάζεται για το καλό της πόλης. Σε περιμένουμε! 

Διασύνδεση

Όλοι όσοι συμμετέχουν στην ψηφιακή πλατφόρμα του συνΑθηνά έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν την ενίσχυση των δράσεών τους μέσα από το δίκτυο υποστηρικτών κι εθελοντών που είναι επίσης εγγεγραμμένοι στην ιστοσελίδα του συνΑθηνά. Ανεβάζοντας τη δράση σου μπορείς να απευθύνεις το μήνυμά σου στους υποστηρικτές, να διασυνδεθείς με άλλες ομάδες αλλά και να ζητήσεις τη συμβολή των δημοτικών υπηρεσιών στη δράση του.

ΟμάδεςΠαρακαλώ συνδεθείτε για να καταχωρίσετε open call