😢 Λυπούμαστε, προς το παρόν δεν υποστηρίζουμε IE 11 και παλαιότερους browser, παρακαλώ επιλέξτε συγχρονους browser οπως firefox, chrome, safari, Microsoft edge.

Οι ομάδες

Όλοι όσοι πραγματοποιούν δράσεις για το κοινό όφελος ή υποστηρίζουν έμπρακτα τις δράσεις αυτές είναι ευπρόσδεκτοι στο συνΑθηνά. Ενεργοί πολίτες και ομάδες πολιτών μπορούν να εγγραφούν και να καταχωρίσουν τις δράσεις και την προσφορά τους, εύκολα και γρήγορα. Αφού δημιουργήσουν το προφίλ τους στην ιστοσελίδα του συνΑθηνά, αναρτούν το λογότυπο και την περιγραφή του τρόπου λειτουργίας της ομάδας τους και είναι έτοιμοι να δημοσιεύσουν τις δράσεις τους. Πραγματοποιείς κι εσύ δράσεις για τη ζωή στην πόλη; Σε περιμένουμε.

Διασύνδεση

Η δυνατότητα διασύνδεσης των ομάδων πολιτών και των υποστηρικτών, είναι ένα επιπλέον πολύτιμο εργαλείο. Με βάση τα στοιχεία που καταχωρίζουν στην πλατφόρμα του συνΑθηνά, οι ομάδες μπορούν να βρουν και να αξιοποιήσουν τις διαθέσιμες προσφορές των υποστηρικτών και να ενισχύσουν έτσι τις δράσεις τους. Επίσης, μέσω του εργαλείου διασύνδεσης του συνΑθηνά, οι ομάδες που πραγματοποιούν δράσεις έχουν τη δυνατότητα να συνδεθούν μεταξύ τους και να ανταλλάξουν τεχνογνωσία και ανθρώπινο δυναμικό.

ΟμάδεςΠαρακαλώ συνδεθείτε για να καταχωρίσετε open call