COM_IE_NOT_SUPPORTED
Από πού έρχονται τα ψάρια που αγοράζουμε, πώς ψαρεύονται, με τι μέσα μεταφέρονται, ποια προβλήματα στην αλιεία θα πρέπει να γνωρίζουμε; Μαζί με τον Ηλία Καλλία, ιχθυολόγο και επιστημονικό συνεργάτη του WWF Ελλάς σε θέματα αλιείας, κάνουμε βόλτα στην ψαραγορά και βλέπουμε τι φτάνει στο πιάτο μας. Το Σάββατο 10 Μαΐου στη 13:00, συγκεντρωνόμαστε στη στέγη του ΣυνΑθηνά, συζητάμε και μαθαίνουμε τα πάντα γύρω από τα ψάρια! Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Το πρωτότυπο βιωματικό εργαστήριο θα ‘βάλει στο τραπέζι’ μικρές πρακτικές που θα μας βοηθήσουν αρκετά. Θα μάθουμε να ξεχωρίζουμε το φρέσκο από το κατεψυγμένο, να καθαρίζουμε το ψάρι χωρίς να πετάμε το μισό, να επιλέγουμε ψάρια στην κατάλληλη εποχή και να διαλέγουμε ψάρια με μεγάλη διατροφική αξία που δεν απειλούνται από την υπεραλίευση. Όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν φεύγοντας ένα tool-kit για να κάνουν πάντα τις καλύτερες ψαροεπιλογές! Το εργαστήριο απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων. Αν θέλετε να είστε κοντά μας σε αυτό το πρωτότυπο εργαστήριο, δηλώστε τη συμμετοχή σας έως τις 7 Μαΐου. Το μόνο που χρειάζεται είναι να γράψετε πιο κάτω το ονοματεπώνυμό σας και ένα κινητό τηλέφωνο για να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Θα σας διδάξει πολλά η ψαροκατάσταση που διοργανώνουμε! Σημείωση: Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή σε όλα τα βιωματικά εργαστήρια. Δείτε ποια είναι τα άλλα εργαστήρια που έχουμε προγραμματίσει: Σάββατο 3 Μαΐου, 11.00 - "Τι μαθαίνουμε από την ετικέτα ενός τροφίμου;" Σάββατο 3 Μαΐου, 13.00 - "Προετοιμάζω το ιδανικό γεύμα για εμένα και την οικογένειά μου" Σάββατο 10 Μαΐου, 11.00 - "Εδώ τα καλά φρούτα και λαχανικά"


Παρακαλώ συνδεθείτε για να καταχωρίσετε open call