Γίνετε οι Youth Ambassadors του Refugee Week Greece!

Γίνετε οι Youth Ambassadors του Refugee Week Greece!

Το Refugee Week Greece αναζητά νέους μεταξύ 18-25 ετών που έχουν όρεξη να γίνουν οι Youth Ambassadors και να μας βοηθήσουν να διαμορφώσουμε το Φεστιβάλ για το 2023. Ελάτε να σας γνωρίζουμε και να μοιραστούμε ιδέες και προτάεις και να αποκτήσετε ενεργό ρόλο στην φετινή διοργάνωση. Σας περιμένουμε, λοιπόν!

Θέλετε να γίνετε οι Youth Ambassadors του Refugee Week Greece;

– έχεις έδρα την Ελλάδα;
– είσαι μεταξύ 18 έως 25 ετών;
– ενδιαφέρεστε για τις τέχνες και τον πολιτισμό που αφορά κοινωνικά ζητήματα;
– θέλεις να συμμετέχεις σε μία πολύ ωραία και δημιουργική παρέα;

Αναζητούμε νέους μεταξύ 18-25 ετών για να γίνουν οι Youth Ambassadors και να μας βοηθήσουν να διαμορφώσουμε το Φεστιβάλ για το 2023. Θα συναντιόμαστε 1 φορά κάθε μήνα για 1-2 ώρες και θα μιλάμε για το Φεστιβάλ, θα συζητάμε ιδέες και επόμενα βήματα, έτσι ώστε να μας στηρίζετε στις αποφάσεις για το Πρόγραμμα του Φεστιβάλ.
Επίσης εάν θέλετε και εσείς να δείξετε τη δουλειά σας στη διάρκεια του Φεστιβάλ, θα σας στηρίξουμε με τον κατάλληλο χώρο και την προβολή της δουλειάς σας.

Σε τι θα μας βοηθήσετε:
– στο στρατηγικό σχεδιασμό του φεστιβάλ
– με ιδέες για το πώς να εμπλέξουμε καλύτερα τους νέους και τις κοινότητες
– με προτάσεις για καλλιτεχνικές και αθλητικές δράσεις για το φεστιβάλ (μουσική, χορός, ταινίες, εικαστικές τέχνες και αθλήματα)
– υποστήριξη στην επικοινωνία του φεστιβάλ (γράφοντας άρθρα, social media, φωτογραφία)

Θα θέλαμε πολύ να γνωρίσουμε νέους ανθρώπους που αγαπούν τις τέχνες, τα φεστιβάλ και τις εκδηλώσεις και είναι δημιουργικοί. Μπορείτε να φέρετε μια φιλική και κριτική προοπτική στον τρόπο παραγωγής του φεστιβάλ μας, προσθέτοντας παράλληλα την πινελιά τους στο πρόγραμμά μας. Ο στόχος είναι να παραμείνει ανοιχτό το μυαλό και όλες οι απόψεις είναι ευπρόσδεκτες και κοινές!

Το Refugee Week είναι ένα παγκόσμιο και δυναμικό κίνημα, ένα πολιτιστικό φεστιβάλ που γιορτάζει τη συμβολή, τη δημιουργικότητα και την αυθεντικότητα των ανθρώπων που έχουν βιώσει την αναγκαστική μετακίνηση πληθυσμών.Είναι ένα φεστιβάλ που καθοδηγείται από την κοινότητα, όλοι είναι ευπρόσδεκτοι, και επιδιώκει να είναι πλήρως προσβάσιμο. Πιστεύουμε ακράδαντα στη σημασία και τις αξίες της ισότητας και της διαφορετικότητας. Στόχος μας είναι να κατανοήσουμε και να γιορτάσουμε την ποικιλόμορφη κοινότητά μας και να αναγνωρίσουμε την αξία της συνεισφοράς κάθε ανθρώπου.

Φέτος πραγματοποιείται μεταξύ 19-25 Ιουνίου 2023.

Στείλτε μας ένα βίντεο με λίγα λόγια για τον εαυτό σας στο WhatsApp/Viber
+30 698 3050292

Ή με email στο:
refugeeweekgreece@gmail.com

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι η 1η Φεβρουαρίου 2023.
#compassioninaction
#youngpeoplerock

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο